X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

True Detective

True DetectiveTrailer
IMDb: 9.0 - 489.8K voturi
Adauga in lista ta
IN DERULAREStatus serial

True Detective online subtitrat in romana

Detectivii din Louisiana – Noul serial original HBO îi aduce pe micile ecrane pe Matthew McConaughey și Woody Harrelson în rolul celor doi detectivi care pornesc pe urmele unui criminal din Louisana, în urma redeschiderii unui caz controversat de acum 17 ani.

Martin Hart (Woody Harrelson) și Rust Cohle (Matthew McConaughey) sunt doi detectivi și foști parteneri care au lucrat în Divizia de Investigații Criminale din Louisiana la mijlocul anilor ’90. În 2012, din motive încă nedezvăluite, cei doi sunt intervievați separat de către anchetatori cu privire la cazul lor cel mai notoriu: crima macabră din 1995, când o prostituată a fost ucisă de un posibil criminal în serie cu înclinații oculte tulburătoare.

Relația dintre Hart și Cohle și momentele tensionate dintre ei au devenit elemente importante în verdictul stabilit în trecut. Hart, un localnic sociabil și un om de familie a cărui căsătorie se deteriorează din cauza muncii și a infidelității sale, este, cel puțin aparent, la polul opus de Cohle, un pesimist singuratic și fost detectiv la narcotice din Texas. În vreme ce intriga crește odată cu obsesia celor doi de a găsi criminalul, adevărata dramă se concentrează pe natura relației dintre Hart și Cohle, personalitățile lor și felul în care se influențează unul pe altul.

Lista episoade True Detective

3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published