X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

The Wire

The WireTrailer
IMDb: 9.3 - 278.7K voturi
Adauga in lista ta
INCHEIATStatus serial

The Wire online subtitrat in romana

Cartelul crimelor – Cu o viziune groteasca asupra realitatii din Baltimore, The Wire socheaza prin simplul fapt ca ilustreaza adevarul. Politicieni care numara cadavrele ca pe bani, cele mai luxoase birouri care asigura decorul perfect pentru profitabilele afaceri cu droguri ale dealer-ilor.

Nu este o lume bolnava, este simpla realitate: „The Wire”, unul dintre cele mai vizionate seriale produse si difuzate de HBO.

“O privire dură și realistă dinăuntrul și dinafara cartelului drogurilor, prin ochii dealerilor, polițiștilor, dar și a politicienilor, mai mult sau mai puțin corupți.” – Tim Goodman, San Francisco Chronicle

Filmat în majoritate în Baltimore, serialul este centrat pe zona unde drogurile sunt la ele acasa, cu actorii “obișnuiți” – dealeri, polițiști și politicienii corupți deopotrivă. Începându-și activitatea ca un dealer mărunt de droguri, D’Angelo Barksdale a comis o fărădelege, snopind în bătaie un criminal.

Detectivul James McNulty este desemnat să se ocupe de echipa care conduce lupta împotriva narcoticelor și a principalului susținător al acestora, Avon Barksdale. Avon Barksdale, secondat permanent de omul lui de încredere, Stringer Bell, îI forțează pe Wee-Bey și pe mulți dintre locotenenții săi (inclusiv propriul nepot, D’Angelo Barksdale), să eludeze legea și să lupte pentru a-și asigura supremația drogurilor în fața rivalului Omar.

Lt. Cedric Daniels este și el unul din principalii luptători împotriva cartelului drogurilor, dar și a unor probleme interne: birocrație, corupția din rândul unor detectivi, șantajului politic și încăpățănării ajutorului principal, Det. McNulty.

Lista episoade The Wire

5Sezonul 5
4Sezonul 4
3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published