X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

The Borgias

The BorgiasTrailer
IMDb: 7.9 - 47.7K voturi
Adauga in lista ta
ANULATStatus serial

The Borgias online subtitrat in romana

Familia Borgia – Sex. Putere. Crimă. Amin.

Acest serial dramatic SHOWTIME® ce conține 9 episoade de câte o oră, e inspirat de infama familie renascentistă italiană Borgia, cea mai teribilă dinastie a lumii.

Familia Borgia spune povestea uneia dintre cele mai fascinante familii din istorie. Laureatul cu Oscar® Jeremy Irons e Rodrigo Borgia, abilul și manipulativul patriarh al familiei Borgia care preia controlul absolut asupra Italiei renascentiste.

Serialul începe în momentul în care Rodrigo Borgia (laureatul cu Oscar® Jeremy Irons) devine Papa Alexandru al VI-lea. Împreună cu cei doi fii ai săi, Cesare și Juan, și cu frumoasa sa fiică Lucrezia, vor deveni cea mai puternică și influentă familie din Italia renascentistă.

Crud și decadent, Rodrigo Borgia a intimidat și a ucis din dorința de a deveni Papă. După ce a preluat controlul asupra Vaticanului, regimul său corupt a implicat Biserica Catolică din secolul XV și întreaga Europă în scandal.

Acțiunea se desfășoară într-un dintre cele mai semnificative perioade istorice: Renașterea și descoperirea Lumii Noi. Contemporani cu da Vinci, Michelangelo și familia Medici, legendarii Borgia au avut o reputație foarte proastă și au fost percepuți drept eretici, de-a lungul vieților lor comițând toate păcatele posibile.
Familia Borgia este creat, produs și scris de regizorul laureat cu Oscar® Neil Jordan (The Crying Game) care a și regizat primele două episoade.v

Lista episoade The Borgias

3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published