X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

Rick and Morty

Rick and MortyTrailer
IMDb: 9.2 - 374K voturi
Adauga in lista ta
IN DERULAREStatus serial

Rick and Morty online subtitrat in romana

În luna mai a anului 2018, cei de la Adult Swim au anunțat că serialul Rick and Morty se va întoarce cu un al patrulea sezon – singura problemă era că nu se știa și când.

Unul din creatorii serialului, Dan Harmon, și-a exprimat în trecut dubiile cu privire la timeline-ul serialului. Cu toate astea, acum știm sigur că sezonul 4 se va lansa în noiembrie, după cum arată Polygon. De fapt, fanii au aflat acest lucru prin intermediul unui videoclip, în care chiar Rick și Morty anunță audiențele că serialul revine.

Anul trecut, într-un interviu cu Polygon, co-creatorul serialului Justin Roiland a spus că este entuziasmat la gândul că vor mai apărea cel puțin 70 de episoade din serial. „Suntem super încântați că, pentru prima dată vreodată, suntem siguri, știm care este viitorul, avem siguranța job-ului”, a subliniat Roiland. „Harmon e în toane bune, avem [niște scriitori foarte buni].
Vrem ca episoadele să rămână bune, dar de asemenea vrem să le facem puțin mai repede, acum că avem această comandă mare, cred că ne oferă abilitatea să fim mai rapizi. Nu vom mai face aceste pauze lungi, aceste spărturi între sezoane. Ne vom programa un timp de vacanță și să menținem mașinăria în mișcare. Va fi foarte tare”.

Lista episoade Rick and Morty

4Sezonul 4
3Sezonul 3
2Sezonul 2
1Sezonul 1

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published