X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

Revolution

RevolutionTrailer
IMDb: 6.7 - 80.5K voturi
Adauga in lista ta
ANULATStatus serial

Revolution online subtitrat in romana

Ce s-ar întâmpla dacă, pe nepusă masă, nu ar mai fi electricitate, iar oamenii ar trebui să se descurce, la începutul mileniului al treilea, fără curent? Poți să zici adio mașinilor și comunicațiilor, totul fiind aruncat, cel puțin din acest punct de vedere, la nivelul secolului 19.

Pentru a promova noul serial, NBC a ales să difuzeze online episodul pilot, astfel încât, orice curios sau pasionat al genului, sa poată vedea despre ce este vorba înainte de premiera internațională.
În episodul pilot poți vedea cum curentul electric dispare cu desăvârșire în toată lumea, povestea mutându-se apoi 15 ani în viitor, când vegetația începe deja să cucerească orașele, cea mai rapidă formă de locomoție sunt caii, iar civilizația a fost forțată să se întoarcă sute de ani în trecut.

În centrul atenției este Charlie (Tracy Spiridakos), o tânără care trebuie să-și găsească unchiul, pe Miles (Billy Burke), după ce comunitatea ei este atacată de soldații lui Bass Monroe, un fost sergent în Marina americană, transformat acum în lider al unei mici armate cu ajutorul căreia vrea să controleze un teritoriu cât mai larg. Toate personajele sunt bântuite de întrebarea „de ce a dispărut electricitatea?”, dar fii sigur că unii știu mai mult decât alții, mai ales când în cadru își face apariția un misterios dispozitiv…

Lista episoade Revolution

2Sezonul 2
1Sezonul 1

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published