X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

Nurses

Nurses
IMDb: 5.8 - 652 voturi
Adauga in lista ta
IN DERULAREStatus serial

Nurses online subtitrat in romana

Serialul Nurses urmează cinci asistente tinere care lucrează la primele linii ale unui spital ocupat din centrul orașului Toronto, dedicându-și viața pentru a-i ajuta pe ceilalți, în timp ce se luptă să se ajute singure.

Cu roluri de talente tinere, Nurses urmează pe Grace Knight (Tiera Skovbye, Riverdale), o tânără asistentă în căutarea unui început nou, până când apare cineva din trecutul ei care ar putea sa ii puna în pericol cariera. Ashley Collins (Natasha Calis, The Possession), o dependenta de adrenalină care trăiește în ritmul rapid al spitalului.

Keon Colby (Jordan Johnson-Hinds, Blindspot), o fostă vedetă de fotbal a colegiului, care încearcă să demonstreze poate mai mult decât ce era pe teren. Nazneen Khan (Sandy Sidhu, Home Before Dark), o fiică inteligentă a unei familii înstărite din India, care s-a mutat în Canada pentru a se reinventa și începe acum primul ei loc de muncă și Wolf Burke (Donald MacLean Jr., Workin’s Moms), cu sufletul moale, dar cu un secret care ii poate creea probleme.

Lista episoade Nurses

1Sezonul 1

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published