X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

To Wong Foo, Thanks for Everything! Julie Newmar

To Wong Foo, Thanks for Everything! Julie NewmarVizioneazaTrailer
IMDb: 6.6 - 28.4K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

To Wong Foo, Thanks for Everything! Julie Newmar online subtitrat

Trei puicuțe – Trei barbati imbracati in rochii fistichii isi insusesc plini de nerusinare, dar cu maxima savoare, intreg arsenalul seductiei feminine in aceasta comedie total iesita din canoane.

Telespectatorii pudibonzi sunt pierduti din start pentru ca farmecele celor trei puicute apetisante presupun pe langa vederi cat se poate de largi si libere si un stomac tare. Aceasta pentru ca ravisantele descendente din coasta adamica sunt interpretate de numitii Wesley Snipes, Patrick Swayze si John Leguizamo.

Cei trei masculi, nu de putine ori feroce in multe alte filme, interpreteaza trei travestiti de succes care atenteaza la pudoarea generala de-a lungul si de-a latul Americii. Asta pana sa ajunga intr-un bizar orasel din Nebraska unde isi intalnesc nasul cu n mare, in persoana unui serif homofob, interpretat de Chris Penn, care le pune gand rau languroaselor cadane. O aparitie inedita in aceasta comedie atipica este cea a actritei Stockard Channing.

In ceea ce-i priveste, fanii (a se citi fanele) filmului-zdrobitor de milioane de inimi, Dirty Dancing, vor descoperi cu placuta surprindere latura feminina a idolului lor din tinerete, Patrick Swayze.

Premiera: 7 septembrie 1995
Durata: 01 ore 45 minute
Subgen:

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published