X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

The Ten

The TenVizioneazaTrailer
IMDb: 5.0 - 17K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

The Ten online subtitrat

Zece povestiri, fiecare inspirată de una dintre cele zece porunci.

Să nu ai alți dumnezei înafară de Mine: Un tip devine erou din greșeală după ce sare din avion și nu i se deschide parașuta. Până la urmă totul se va întoarce împotriva lui.

Să nu iei numele Domnului în deșert: O bibliotecară virgină în vârstă de 35 de ani, aflată în vacanță în Mexic trăiește aventura vieții în compania unui localnic care se crede Isus.

Să nu ucizi: Un medic care nu ia nimic în serios, își omoară pacientul în glumă. Dar se pare că glumă nu i se va mai părea așa de bună în închisoare.

Respectă-ți părinții: Gemenii negrii născuți de o femeie albă îl iubesc pe cel care îi crește, cu toate că acesta nu e tatăl lor biologic.

Nu râvni la bunul vecinului: Doi vecini își pierd familiile în concurență lor de a fi mai presus unul față de celălalt, iar apoi ratează șansa de a deveni eroi cu ceea ce au adunat în van.

Nu râvni la soția vecinului: Medicul aflat în închisoare își găsește un nou iubit.

Să nu furi: O femeie se îndrăgostește de păpușă unui ventriloc, pe care o fură ca să poată fi împreună cu ea.

Nu dori răul altcuiva: Rinocerul mincinos după ce a răspândit bârfe mincinoase nu mai e crezut nici când spune adevărul.

Să nu comiți adulter: Naratorul, după ce și-a înșelat soția, nu mai face aceeași greșeală a doua oară. Înainte să-și înșele nouă soție cu fosta soție, se desparte de nouă soție.

Să respecți ziua Sabatului și să o sărbătorești: Un soț chiulește de la slujba de duminică și își petrece dimineața împreună cu prietenii lui goi pușca.

Premiera: 3 august 2007
Durata: 01 ore 36 minute
Subgen:
Regia: David Wain

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published