X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

The Lord of the Rings: The Two Towers

The Lord of the Rings: The Two TowersVizioneazaTrailer
IMDb: 8.7 - 1.5M voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

The Lord of the Rings: The Two Towers online subtitrat

Stăpânul inelelor: Cele două turnuri -Considerată de milioanele de cititori din întreaga lume drept cea mai mare carte de aventuri scrisă vreodată, trilogia lui J.R.R. Tolkien, „Stăpânul Inelelor”, descrie lupta pentru posesia unui Inel periculos. Dacă el este returnat creatorului său, lordul întunericului Sauron, Inelul îi va putea da acestuia puterea de a subjuga lumea.
New Line Cinema prezintă „Stăpânul Inelelor: Cele două turnuri”, filmul central al lui Peter Jackson din trilogie, o aventură a binelui împotriva răului plasată într-un timp al incertitudinilor, în ținutul Pământurilor de Mijloc, a cărui premieră mondiala avut loc în 18 decembrie 2002.

Trilogia reprezintă o realizare fără precedent, cele trei filme au fost realizate simultan în timpul unui an si jumătate de productie. Primul film din trilogie, „Stăpânul Inelelor: Frăția Inelului”, a fost lansat în 19 decembrie 2001 și a realizat peste 860 de milioane de dolari în întreaga lume. Filmul a fost nominalizat la 13 premii Oscar, mai mult decât oricare film lansat în acel an și a câștigat patru premii Oscar, incluzând premiul pentru „cele mai bune efecte vizuale”.

Premiera: 18 decembrie 2002
Durata: 02 ore 59 minute

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published