X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

The Green Mile

The Green MileVizioneazaTrailer
IMDb: 8.6 - 1.1M voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

The Green Mile online subtitrat

Culoarul Morții – “The Green Mile” este o adaptare pentru marele ecran a celebrului roman- foileton al lui Stephen King, publicat în 1996. Actiunea se petrece în anul 1935, în sectorul condamnatilor la moarte al unei închisori din sudul Statelor Unite si dezvoltăpovestea uimitoare a unui gardian despre relatia neobisnuităce se înfiripăîntre acesta si unul dintre condamnati, posesor al unui har magic, pe cât de misterios, pe atât de miraculos.

Câstigătorul a douăpremii OSCAR, Tom Hanks, interpreteazărolul lui Paul Edgecomb, gardianul sef care relateazăprin flashback o întâmplare misticăde pe vremea când lucra în penitenciarul Cold Mountain si avea sub supraveghere un grup de criminali condamnati la moarte pe scaunul electric.

Michael Clarke Dunkan, la primul său rol principal, îl interpreteazăaici pe John Coffey, un prizonier masiv, înalt de peste 2m, condamnat pentru uciderea brutalăa douăfetite. Firea lui blândă, naivă, si puterile paranormale cu care este înzestrat, contrasteazăputernic cu înfătisarea sa, strecurând în mintea lui Edgecomb îndoieli despre vinovătia lui Coffey.

Realizatorul Frank Darabont se reîntoarce, după5 ani, în scaunul de regizor pentru a aduce pe ecran cea de-a doua adaptare a sa dupăun scenariu de Stephen King, “The Green Mile”. Darabont a scris si regizat cunoscutul “The Shawshank Redemption,” productie Castle Rock din 1994, care i-a adus sapte nominalizări la OSCAR, dintre care, una pentru Cel mai bun film si una pentru Cea mai bunăecranizare. David Valdes, producătorul executiv al productiei Castle Rock din 1993, thriller-ul “In the Line of Fire” nominalizat la OSCAR si al filmului lui Clint Eastwood, câstigător al premiului OSCAR pentru Cel mai bun film al anului 1992, “Unforgiven”, este producătorul acestui film.

Premiera: 10 decembrie 1999
Durata: 03 ore 09 minute

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published