X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

The Good, the Bad and the Ugly

The Good, the Bad and the UglyVizioneazaTrailer
IMDb: 8.8 - 680.4K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

The Good, the Bad and the Ugly online subtitrat

Il Buono, il brutto, il cattivo – Cel Bun, cel rău, cel urât, scris de Agenore Incrocci, Furio Scarpelli, Luciano Vincenzoni si Sergio Leone este cel de-al treilea si ultimul film western din trilogia spaghetti a lui Clint Eastwood.

Regizorul Sergio Leone înlocuieste crezul puritan al dreptătii, atât de arhicunoscut în orice western Hollywood, cu un punct de vedere cinic si prăfuit asupra mortii si moralitătii, exemplificat de un grup de banditi fărăscrupule care se vor întrece în a descoperi o comoarăîngropatăîntr-un mormânt fărănume.

Lui Clint Eastwood, evident (si nu tocmai) “Cel Bun”, si iremediabilului (dar cu unele dubii) „Cel Rău” Lee Van Cleef, li se alăturăun adevărat veteran al westernului, Eli Wallach, cu sigurantă(sau poate nu) “Cel Urât”.
Intriga complexă, presăratădin belsug cu trădări si dueluri sângeroase, îsi croieste drum prin Războiul Civil American, pentru a se sfârsi într-un veritabil dans al mortii.

Fărăîndoială, cel mai important western italian, acest clasic al anului 1966 aduce cu sine si o coloanăsonorăinegalabilă, semnatăde Ennio Morricone.

Un film care nu ar trebui in ruptul capului sa lipseasca din colectia ta!

Premiera: 23 decembrie 1966
Durata: 02 ore 41 minute
Subgen:

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published