X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

One True Thing

One True ThingVizioneazaTrailer
IMDb: 7.0 - 11.3K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

One True Thing online subtitrat

Mamă și fiică – Putine momente sunt atat de emotionante ca intoarcerea acasa, la parinti, dupa ce ai reusit sa-ti faci un rost departe de casa. Pentru ambitioasa Ellen Gulden (Renee Zellweger), un jurnalist de investigatie de succes in lumea presei new-yorkeze, intoarcerea in oraselul natal, pentru a-si reconcilia parintii aflati in pragul unei crize conjugale, va fi plina de surprize.

Kate (Meryl Streep), o mama poate mult prea iubitoare, este femeia de casa perfecta care poate participa cu succes la discutiile literare. George (William Hurt), tatal ei, e un stralucit profesor de literatura, cu un ascutit spirit critic, dar este incapabil sa-si arate sentimentele fata de cei iubiti.

Cand Kate se reintalneste cu familia ei, divergentele incep sa iasa la iveala, mai ales in ceea ce le priveste pe Kate si pe Ellen, chiar daca e vorba de imbracaminte, romanele lui Tolstoi sau importanta vietii de familie fata de cariera…

Ellen va trebui sa investigheze acum viata parintilor ei si sa le patrunda secretele. Iar ceea ce va afla in aceasta neobisnuita incursiune va schimba nu numai ce stia despre familia ei, ci si ce credea ca stie despre ea insasi.

Premiera: 18 septembrie 1998
Durata: 02 ore 07 minute
Subgen:

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published