X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

Keeping the Faith

Keeping the FaithVizioneazaTrailer
IMDb: 6.3 - 50.1K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

Keeping the Faith online subtitrat

Preotul, rabinul și fata – Buni prieteni înca din copilarie, Jake Schram (BEN STILLER) si Brian Kilkenny Finn (EDWARD NORTON) sunt doi burlaci tineri, aratosi, încrezatori si plini de succes, care locuiesc în zona aristocratica a West Side din New York. Când Anna Reilly (JENNA ELFMAN), prietena lor din adolescenta, acum o frumoasa si prospera femeie de afaceri, se reîntoarce în oras, ea reintra navalnic în vietile si inimile lui Jake si Brian. Dragoste cu nabadai, într-un neobisnuit si complicat triunghi sentimental: un preot romano-catolic, Brian, si un rabin, Jake, iubesc amândoi aceeasi femeie.
Idea acestui film i-a venit lui STUART BLUMBERG cu câtiva ani în urma, pe când, tânar scenarist de comedii pentru televiziune, vizita o librarie în timpul unor filmari.” Auzisem multe si savuroase anecdote cu rabini si m-am gândit ca nu mai scrisese nimeni pâna acum o asemenea poveste”, spune BLUMBERG.

EDWARD NORTON s-a aratat entuziasmat de idea lui BLUMBERG: “Mi-a reamintit reusitele filme despre triunghiuri sentimentale, precum “Jules and Jim” si “Broadcast News”. Despre ceva atât de hazliu nu mai auzisem vreodata.”

Desi cele doua personaje principale sunt clerici, scenariul lui BLUMBERG îi prezinta în dimensiunea lor naturala, cea a doi tineri obisnuiti: “Îmi plac personajele pe care spectatorii, din cine stie ce motive, le percep ca fiind din afara perimetrului lor de cunoastere, dar care îsi dezvaluie adevarata lor latura umana ce îi apropie de ceilalti”, marturiseste scenaristul.

Regizorul EDWARD NORTON s-a identificat cu portretul celor trei tineri aflati în culmea succesului: ”A fost explorat un fenomen de care m-am lovit si eu”, ne spune el, “acela al oamenilor care, ajunsi la capatul unui lung drum de ambitii si idealism si încununati de împliniri, devin putin prea încrezatori.”

“Ei ajung sa considere ca anumite lucruri îi privesc numai pe ei însisi”, continua NORTON. “Si pentru mine, o poveste despre întâlnirea unor trei astfel de oameni capata nuante ironice, hazlii, pe masura ce apropierea dintre ei determina renuntarea la unele dintre confortabilele lor conceptii.”

“M-am gândit ca ar fi un rol diferit de altele pe care le jucasem” ne spune NORTON, actorul care terminase filmarile la “Fight Club”, în regia lui DAVID FINCER, doar cu putin timp înainte de a-l interpreta pe tânarul preot catolic. Când accepta un rol ,mai declara NORTON, o face evitând personajele care sa-i semene. “Aleg întâmplari si trairi diferite de propria mea experienta”, explica el. “Sunt astfel obligat sa caut si sa încerc sa înteleg”.

Premiera: 14 aprilie 2000
Durata: 02 ore 07 minute
Subgen:

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published