X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

It Takes Two

It Takes TwoVizioneazaTrailer
IMDb: 5.9 - 20.6K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

It Takes Two online subtitrat

În tandem – Amanda si Alyssa sunt doua fete identice care au avut parte de o viata cu totul diferita. Neastamparata Amanda a schimbat nenumarate familii adoptive, in timp ce tacuta Alyssa a crescut intr-o lume a privilegiului si a luxului. Amandoua vad acum nori negri adunandu-se la orizont, pentru ca fiecare e pe cale sa primeasca un nou parinte.

Amanda urmeaza sa fie adoptata de o familie care nu urmareste decat sa castige de pe urma copiilor adoptati, dar tragedia e ca o va pierde pe Diana (Kirstie Alley), asistenta sociala care a fost singura prezenta constanta si afectuoasa din viata ei. Alyssa se teme ca-l va pierde pe tatal ei, Roger, o data ce acesta se va insura cu logodnica lui, o femeie pentru care casatoria e numai o afacere rentabila.

Soarta face ca fetele sa se intalneasca pentru prima oara intr-un moment crucial din viata lor. Dupa principiul ca „toate pisicile sunt negre pe intuneric”, cele doua fete decid sa faca „schimb de locuri” si, evident, fiecare e incantata de noua ei viata, asa ca decid sa nu lase vremurile bune sa se sfarseasca. Impreuna, pun la cale un plan simplu: sa impiedice nunta nedorita si, in schimb, sa-i uneasca pe Roger si Diana.

Premiera: 17 noiembrie 1995
Durata: 01 ore 41 minute
Subgen:

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published