X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

I Dreamed of Africa

I Dreamed of AfricaVizioneazaTrailer
IMDb: 5.7 - 4.4K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

I Dreamed of Africa online subtitrat

Africa viselor mele – Copil fiind, i se povestea despre magia fără de margini a Africii. Totuşi, în visele ei cele mai sumbre, nu şi-ar fi imaginat incredibila durere care se ascunde în frumuseţea sa vastă.

Acum, Kuki Gallmann (KIM BASINGER) râvneşte după aventura şi libertatea care îi lipsesc vieţii ei liniştite din Italia. Ea se confesează fiului său: “Vreau să fac ceva bun cu vieţile nostre… să pornim pe un drum nou”. Astfel, această femeie privilegiată pariază pe dragoste şi pe o mutare riscantă către unul dintre cele mai de nesupus locuri de pe pământ: sălbăticiile Africii.

Aşa începe „Africa viselor mele”, o poveste de dragoste pasionantă despre dorinţa universală de a descoperi aventura, de a-ţi lăsa la o parte inhibiţiile şi a da piept cu provocările vieţii, povestită pe fundalul magnific al frumuseţii mitice şi misterelor neelucidate ale Africii. Traiul dus pe un tărâm străin dă naştere la o povestire a bucuriei şi durerii, speranţei şi eşecului, morţii şi renaşterii. Peste toate acestea, Kuki nu are nici un dubiu că acesta este momentul şi Africa este locul pe care l-a aşteptat toată viaţa.

Cu toate că, la început, este copleşită de senzaţia libertăţii date de zonele rurale larg deschise din Kenya, Kuki va descoperi curând că viaţa în Africa rurală nu este deloc ca în basme. Elefanţi sălbatici şi lei cutreieră ţinutul nestingheriţi, furtuni devastatoare distrug totul în calea lor şi braconieri disperaţi ucid fără milă animalele aflate în pericol. Acum, în ciuda obstacolelor pe care le întâlneşte în cale, Kuki iese învingătoare, plină de putere şi dorinţa de a-şi asuma noua viaţă cu dragoste şi curaj.

Actriţa Kim Basinger, câştigătoare a premiului Oscar, deţine rolul principal în „Africa viselor mele”, film inspirat din povestea adevărată a neîmblânzitei Kuki Gallmann, o femeie frumoasă şi curioasă care a trecut prin rigorile şi recompensele Kenyei rurale. Vincent Perez, vedeta internaţională a producţiilor Indochine şi La Reine Margot, îl interpretează pe Paolo Gallmann, partenerul său carismatic în această aventură îndrăzneaţă.

Premiera: 5 mai 2000
Durata: 01 ore 54 minute
Subgen:

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published