X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

Hollywood Homicide

Hollywood HomicideVizioneazaTrailer
IMDb: 5.4 - 36.1K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

Hollywood Homicide online subtitrat

Copoi de Hollywood – Să fii detectiv la Hollywood este doar o a doua ocupație din care să câștigi un ban cinstit. În citadela filmului sunt, cu siguranță, lucruri mult mai importante și interesante de făcut. Când „vechea gardă” face echipă cu „noua generație”, în mod sigur unul trage „hais” și altul „cea”, iar ce rezultă nu poate fi decât o comedie polițistă.

O crimă inexplicabilă în lumea muzicii rap, la Hollywood, declanșează ancheta criminalistică de rigoare. Cei doi „copoi” trimiși să caute urmele au și ei problemele lor personale care le mai pun și bețe în roate. Unul are probleme cu slujba, banii și cu viața, celălalt nu visează decât să devină actor.

Filmul este o comedie polițistă antrenantă care explorează dintr-un unghi inedit cum se împacă viața profesională și cea particulară a doi polițiști din departamentul de poliție al orașului Los Angeles. Harrison Ford dă viață lui Joe Gavilan, un veteran în meserie, dar cam cu nasul pe sus. Partenerul lui, K.C. Calden, interpretat de Josh Hartnett (tânărul star într-o vertiginoasă ascensiune), este mult mai interesat de activități extra-polițienenești ca yoga sau o carieră de actor. Doar suntem la Hollywood, nu?

Premiera: 9 iunie 2003
Durata: 01 ore 56 minute
Subgen:

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published