X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

Green Dragon

Green DragonVizioneazaTrailer
IMDb: 6.1 - 1.1K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

Green Dragon online subtitrat

Dragonul verde – In 1975, la sfarsitul razboiului din Vietnam, au fost infiintate numeroase tabere de refugiati in deserturile din Vestul Statelor Unite. Acestea urmau sa faca fata exodului a peste 100.000 de imigranti vietnamezi.

Drama acestor oameni dezradacinati o cunoastem prin povestea micutului Minh Pham, proaspat sosit la baza Pendleton din California. El va descoperi o lume noua, straina, un caleidoscop inselator de persoane si caractere, un amalgam ciudat de speranta, dezamagire si lupta pentru supravietuire. Cu toate ca nu vorbesc aceeasi limba, micutul Minh si bucatarul bazei (Forest Whitaker) se vor imprieteni datorita unui hobby comun: benzile desenate cu Batman, care vor deveni un limbaj de comunicare. Singura ruda in viata a lui Minh este unchiul sau Tai (Don Duong) care a fost translator in timpul razboiului si este numit sef al taberei de catre comandantul Jim Lance (Patrick Swayze).

Pentru Tai si Jim razboiul nu s-a sfarsit, umbrele trecutului nu le dau pace. Ei trebuie sa lupte pentru a-si gasi linistea si a rezolva greselile comise in timpul razboiului.
Pentru refugiati si soldati telul este comun: ei trebuie sa se elibereze de frica trecutului si sa gaseasca speranta pentru viitor.

Premiera: 1 ianuarie 2001
Durata: 01 ore 55 minute
Subgen:

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published