X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

Gossip

GossipVizioneazaTrailer
IMDb: 6.0 - 14.5K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

Gossip online subtitrat

Bârfa – Trei studenti dintr-un colegiu isi incearca puterile jurnalistice lansand o mica barfa care se propaga ca focul in campus, capatand proportii uriase si ajungand aproape sa distruga viata unuia dintre colegii lor.

Cei trei lanseaza deliberat zvonul unui presupus viol pentru a diseca si intelege legaturile dintre o stire si un simplu zvon, acesta fiind tema lor de curs. Barfa pe care o lansasera cat se poate de profesionist punand la bataie o tehnologie la care unii doar viseaza, se bazeaza pe joc de ambiguitati care combina periculos adevarul si pura nascocire. Falsa stire are un impact fantastic si, cum se intampla cu povestile de presa, incepe sa le scape de sub control si sa capete o viata proprie, asa incat in scurta vreme se trezesc total depasiti de evenimente, in mijlocul unui campus care incepe sa fiarba ca o oala sub presiune.

Povestea se lasa cu un arest, cu reputatii patate, cu secrete care ies la iveala, cu consideratii despre etica profesionala si, in final, cu o morala sanatoasa.

Premiera: 21 aprilie 2000
Durata: 01 ore 30 minute
Subgen:

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published