X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

Gladiator

GladiatorVizioneazaTrailer
IMDb: 6.5 - 8.4K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

Gladiator online subtitrat

Box în afara legii – Boxul este un sport dur, sangeros si, de cele mai multe ori, lipsit de orice urma de umanitate. In general, el este practicat de pasionatii de lupte si de violenta, insa doi tineri, cu idealuri inalte in viata, se aventureaza in valtoarea nemiloasa a boxului. Tommy Riley, interpretat genial de James Marshall, este un adolescent ambitios care a fost nevoit sa se mute intr-un cartier marginas al orasului din cauza unor necazuri in care a intrat tatal sau.

Plecat de acasa pentru a-si gasi de lucru, tatal lui Tommy il lasa pe acesta sa se descurce singur. Pentru a face rost de bani ca sa plateasca datoriile tatalui, Tommy se inscrie intr-o organizatie ilegala de box. Chiar daca loveste cu putere si de multe ori partidele sunt sangeroase, Tommy stie ca scopul pentru care face toate acestea este unul nobil, acela de a-si salva tatal de la moarte. In toata aceasta lupta pentru supravietuire, Tommy intalneste un om cu care reuseste sa se imprieteneasca.

Lincoln este un tanar negru, interpretat de Cuba Gooding Jr., care s-a aventurat in valtoarea boxului tot cu un scop ambitios. Lincoln si-a propus sa faca rost de bani pentru a reusi sa iasa din anonimat si mai ales sa se mute din mizerabilul cartier in care locuieste. In timp ce asprul impresar Horn ii exploateaza cat se poate de dur pe cei doi tineri, ei incep sa deteste tot mai mult ceea ce fac. Apogeul dispretului fata de box si fata de jocurile murdare la care sunt obligati sa participe, este hotararea impresarului de a organiza un meci pe cinste, din care sa iasa o gramada de bani. Cei doi prieteni sunt obligati sa joace unul impotriva celuilalt pana ce unul dintre ei va fi doborat…

Premiera: 6 martie 1992
Durata: 01 ore 41 minute
Subgen:

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published