X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

Getting Even with Dad

Getting Even with DadVizioneazaTrailer
IMDb: 4.8 - 7.4K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

Getting Even with Dad online subtitrat

Micul santajist – Macaulay Culkin si Ted Danson, doua dintre cele mai cunoscute staruri de comedie, fac o echipa excelenta in aceasta comedie emotionanta si amuzanta despre un pusti intreprinzator care gaseste reteta perfecta pentru a-si transforma tatal intr-un parinte model: un pic de iubire, un pic de tandrete… si un pic de santaj. Ray Gleason e un gainar complet lipsit de talent in domeniul furtisagurilor, asa ca decide sa-si deschida o patiserie. Insa vrea sa finanteze noua afacere legitima cu bani obtinuti dintr-o ultima lovitura. Cand fiul lui Ray, Timmy, se prinde de planurile tatalui sau, decide sa intoarca situatia in favoarea lui.

Scriptul filmului poarta semnatura lui Tom S. Parker, un as in materie de scenarii de comedie, care a lucrat si la Familia Flinstone si Richie Rich. Scenariul a fost asa de bun, incat compania Metro Goldwyn Mayer l-a cumparat a doua zi dupa prezentare. Producatorul Pierce Gardner spune ca un scenariu ca acesta care apare odata la cinci ani dublat de o regie profesionista – marca Howard Deutch – reprezinta reteta ideala pentru un succes de box-office.

Onorariul lui Macaulay Culkin pentru rolul sau in acest film s-a ridicat la suma de 8 milioane de dolari. Cel mai faimos pusti din lume avea 14 ani la momentul filmarilor si era deja multimilionar.

Premiera: 17 iunie 1994
Durata: 01 ore 49 minute
Subgen:

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published