X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

Dead Presidents

Dead PresidentsVizioneazaTrailer
IMDb: 6.9 - 20.4K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

Dead Presidents online subtitrat

Fără speranță – Dupa succesul inregistrat de pelicula de debut „Menace II Society”, Albert Hughes impreuna cu fratele sau, Allen, lanseaza un nou proiect ambitios care analizeaza viata politica si sociala a comunitatii afro-americane de la sfarsitul anilor ’60 si inceputul anilor ’70.

Anthony Curtis (Larenz Tate), un tanar de culoare din Bronx, ajunge sa se inroleze in marina militara, cu speranta ca astfel va avea o sansa pentru o viata mai buna. Vestea nu este primita bine de parintii sai, care isi doresc ca fiul lor sa urmeze un colegiu, dar nici de prietena acestuia, Juanita, care isi doreste ca dragostea lor sa se finalizeze cu o casatorie.

Dupa ce isi serveste cu onoare patria, alaturi de cei mai buni prieteni ai sai Skip si Jose, Anthony se intoarce acasa unde o gaseste pe Juanita crescand singura copilul pe care cei doi l-au conceput, iar comunitatea mutilata de traficul de droguri si criminalitatea crescuta.

Pentru ca toate tentativele lui Anthony de a-si gasi o slujba decenta au esuat lamentabil, acesta face echipa cu cativa dintre prietenii sai si pune la cale jefuirea unui camion blindat, care transporta o multime de bani scosi din circulatie si destinati distrugerii.

Premiera: 6 octombrie 1995
Durata: 01 ore 59 minute
Subgen:

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published