X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

Burlesque

BurlesqueVizioneazaTrailer
IMDb: 6.4 - 79.9K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

Burlesque online subtitrat

Burlesque: Vis împlinit – Odată cu muzicalul Burlesque, un film electrizant, în timpul căruia nu-ți poți stăpâni picioarele să nu bată tactul și ochii să nu zâmbească de încântare, scenaristul și regizorul Steven Antin ne oferă o poveste nemuritoare despre aspirații împlinite în lumea showbiz-ului. Este o piatră de hotar pentru divertismentul live, un film strălucitor care dă o nouă culoare și o nouă imagine filmului de divertisment.

Ali (Christina Aguilera), o fată cu o voce senzațională, dintr-un mic orășel de provincie, își dorea cu ardoare ca idealurile ei să se împlinească și nu putea concepe că ele ar putea rămâne doar niște vise.
Sunteți invitați în lumea cabaretului.

Lăsând în urmă greutățile trecutului și grijile în legătură cu viitorul, Ali pleacă la Los Angeles, capitala divertismentului, unde nimerește la Burlesque Lounge, un local maiestuos, dar neglijat, care găzduiește un spectacol reușit de revistă. Ea reușește să se angajeze ca ospătăriță, convingând-o cu vorbe dulci pe Tess (Cher), patroana clubului, o femeie dintr-o bucată, creatoare de staruri, ea însăși vedetă. Văzând în fiecare seară spectacolele de varieteu, Ali devine un burete care soarbe din priviri și învață pe dinafară toate numerele de la Burlesque. Costumele deocheate și coregrafia îndrăzneață o vrăjesc pe tânăra inocentă.
Ali crede cu tărie că e făcută pentru scena de cabaret, așa că își jură că într-o zi se va sui pe scenă și va cânta.

Dar mai întâi ea trebuie să facă un adevărat slalom printre angajații localului, cu care are relații mai bune sau mai rele. Ea se împrietenește cu o dansatoare din club (Julianne Hough), este dușmănită de o interpretă geloasă (Kristen Bell), și reușește să câștige afecțiunea lui Jack (Cam Gigandet), un barman chipeș, care este în același timp instrumentist și care o găzduiește temporar în apartamentul lui, ca să facă economie de bani. Până la urmă, cu ajutorul unui director artistic inteligent și totodată sensibil (Stanley Tucci), Ali reușește să-și croiască drumul către lumina scenei. Vocea ei spectaculoasă și jocul ei de scenă reușesc să readucă The Burlesque Lounge pe culmile gloriei, dându-i lui Tess speranța că nu va fi nevoită să urmeze sfatul fostului ei soț (Peter Gallagher) care vroia să vândă localul unui întreprinzător (Eric Dane) care le făcea o propunere tentantă.

Pe măsură ce steaua lui Ali strălucește tot mai mult pe firmament, menirea clubului Burlesque Lounge devine evidentă: el încântă, fascinează și împlinește visuri. Dar sunt oare zilele lui – și nopțile sexy, pline de culoare și muzică – numărate?

Burlesque este produs de Donald De Line. Producătorii executivi sunt Stacy Kolker Cramer și Risa Shapiro. Echipa de realizatori îi mai include pe designerul de costume Michael Kaplan, compozitorul Christophe Beck, aranjorul muzical Buck Damon, editorul Virginia Katz, A.C.E., scenograful Jon Gary Steele, directorul de imagine Bojan Bazelli, ASC, și coregrafii Denise Faye și Joey Pizzi.

Premiera: 23 noiembrie 2010
Durata: 01 ore 59 minute
Subgen:

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published