X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

Bogus

BogusVizioneazaTrailer
IMDb: 5.4 - 6.2K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

Bogus online subtitrat

Acest film fantastic este povestea plina de farmec a baietelului Albert, fiul rasfatat al unei magiciene din Las Vegas de la care a mostenit anumite inzestrari supranaturale. Din nefericire un accident de masina curma viata mamei sale si orfanul Albert este incredintat lui Harriet, o prietena din copilarie a acesteia care locuieste tocmai in statul New Jersey. Din acest moment micutul trebuie sa se adapteze unui stil de viata cu totul nou.

Totusi, lucrurile nu vor fi asa de tragice, pentru ca baietelul nu vine singur, ci cu un prieten nedespartit, dar imaginar. Acesta se cheama Bogus, un francez matahalos si blajin, interpretat de faimosul Gerard Depardieu. Acesta este un fel de inger pazitor al baiatului, aratandu-i-se numai lui sub forma unui spirit.

Matusa Harriet nu se arata, la inceput, foarte preocupata de soarta lui Albert fiind absorbita aproape in totalitate de firma ei de catering astfel ca un miracol trebuie sa puna capat acestei indiferente. Ceea ce se si intampla in momentul in care, dupa ce incepe si ea sa-l vada pe evanescentul urias cu suflet de copil, Harriet se ataseaza foarte mult de baiat. Din acel moment ce-i trei incep o noua viata, din care nu lipsesc catusi de putin momentele amuzante …

Premiera: 6 septembrie 1996
Durata: 01 ore 50 minute
Subgen:

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published