X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?

Battlefield Earth

Battlefield EarthVizioneazaTrailer
IMDb: 2.5 - 76.4K voturi
Marcheaza ca vizionat
Anul aparitiei

Battlefield Earth online subtitrat

CAMP DE LUPTA: PAMANTUL este un film de aventuri science-fiction, a carui actiune se petrece aproximativ in anul 3000, cand Pamantul este colonizat de o rasa de alieni numiti Psychlos, veniti ca sa extraga din subsolul planetei toate mineralele folosibile. Putinii oameni ce au supravietuit, fie trudesc ca sclavi in mina, fie sunt haituiti prin zonele devastate, unde traiesc in conditii demne de epoca de piatra. Toate amintirile despre invazia monstruosilor extraterestri au fost sterse din memoria supravietuitorilor. In schimb, s-a creat o mitologie care cultiva frica de invadatori, vazuti ca zei razbunatori.

Jonnie (BARRY PEPPER), un om nemultumit de aceasta viata de animal vesnic vanat de un dusman invizibil, isi paraseste tribul si se aventureaza in pustietate, da de alti oameni, dar vor fi capturati curand de un Psychlo, care ii duce la munca fortata. Insa, spre deosebire de ceilalti, Jonnie nu este dispus sa-si accepte soarta. El vrea sa se intoarca inapoi la tribul sau, si mai ales la o fata numita Chrissy.

Terl (JOHN TRAVOLTA), seful gardienilor extraterestri, il remarca pe Jonnie pe cand acesta incerca sa evadeze. Or, marsavul Terl planuieste sa fure aurul ce i-a fost semnalat intr-o mina dar, cum pretiosul minereu se afla langa o punga de uraniu – materie letala pentru Psychlos – el are nevoie de un om care sa faca ce e de facut. Descoperirea unui exemplar de „om-animal” cu o inteligenta peste normal este pentru Terl un noroc nevisat. El incepe sa-l invete pe Jonnie limba Psychlo, iar omul prinde repede.
Dar, nu mai putin viclean, Jonnie ii organizeaza pe sclavi si reuseste, printr-un plan bine pus la punct, sa arunce in aer cupola ce proteja centrul minier de atmosfera terestra. Toti Psychlos mor, iar Jonnie monteaza o racheta nucleara pe o platforma de teleportare fixata pe coordonatele planetei Psychlo.

Acolo, departe, fortele armate se pregatesc sa atace Pamantul. Intre timp, Jonnie se lupta cu uriasul Terl care incearca sa impiedice lansarea rachetei.

Premiera: 10 mai 2000
Durata: 01 ore 58 minute
Subgen:

Lasa un comentariu

Nume *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published