X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Witch Mountain

Colecția Witch Mountain

Escape to Witch Mountain este un film din 1975 bazat pe romanul Escape to Witch Mountain de Alexander Key. A fost produs de Walt Disney Productions și regizat de John Hough. Întoarcerea din Muntele Vrăjitoarelor este o continuare din 1978. În 1982 a fost realizat un sequel făcut pentru televiziune numit Beyond Witch Mountain (Dincolo de Muntele Vrăjitoarelor). Serialul a avut apoi un sequel reboot moștenit numit Race to Witch Mountain realizat în 2009.

Return from Witch Mountain poster5.7

Muntele Vrajitoarei – Tia si fratele ei Tony au puteri supranaturale, pot sa comunice si sa miste lucrurile numai prin puterea mintii. Cei doi sosesc pe Pamant ca sa viziteze New York-ul. Cand Tony-si foloseste puterile ca sa previna un accident, ajunge pe mainile dr.-ului Gannon, un om de stiinta fara scrupule, care voia sa devina atotputernic. Gannon ii implanteaza un dispozitiv in creierul lui Tony ce-i permitea sa-l controleze in totalitate. Tia, ajutata de un grup de copii, il elibereaza pe Tony si salveaza Pamantul.

Race to Witch Mountain poster5.7

Cursa spre Witch Mountain – Ani de zile au circulat povești despre un loc secret, aflat în mijlocul deșertului Nevada, cunoscut pentru fenomenele inexplicabile și lucrurile stranii văzute aici. Se numește Witch Mountain, iar când șoferul de taxi Jack Bruno (Dwayne Johnson) întâlnește doi adolescenți cu puteri supranaturale, care devin pasagerii săi, se trezesc azvârlit într-o aventură pe care nu și-o poate explica. Lucrând în echipă, Jack și tinerii săi pasageri descoperă că singura șansă de a salva lumea este să descifreze secretele ascunse de Witch Mountain, într-o adevărată cursă contra cronometru !