X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Wayne's World

Colecția Wayne's World

Wayne Campbell și Garth Algar sunt gazdele emisiunii Wayne’s World, un program local de acces prin cablu difuzat vineri seara târziu în Aurora, Illinois, în care se holbează la poze cu femei frumoase și celebre, cântă la chitară și la tobe și intervievează localnici, făcând indirect mișto de ei pe parcursul interviului.

Wayne’s World poster7

Wayne’s World

14 februarie 1992

Lumea lui Wayne – Când lingusitorul director al unei televiziuni (Rob Lowe) oferã lui Wayne si lui Garth un contract baban pentru a le înregistra emisiunea de noaptea tâziu, celor doi nu le vine sã creadã cã a dat norocul peste ei.

Va reusi Wayne sã câstige afectiunea zeitei muzicii rock Cassandra (Tia Carrere)? Va reusi Garth sã fie îmbãtat de fata viselor lui (Donna Dixon) la gogoserie?

Wayne’s World 2 poster6.2

Wayne’s World 2

10 decembrie 1993

Lumea lui Wayne 2 – E prea bine sã fie adevãrat. Wayne si Garth au revenit în cel mai asteptat film dupã Lumea lui Wayne – Lumea lui Wayne 2! Dupã ce a ajuns sã se bucure de statutul de zeu al emisiunilor TV nocturne, Wayne (Mike Myers) este chinuit de întrebarea care a devastat omul secole întregi: existã viatã dincolo de televiziunea prin cablu? Wayne aflã rãspunsul în vis în care o faimoasã (moartã si îngropatã) vedetã rock îi spune “Organizeazã un concert rock si vor veni la tine.” Astfel Wayne si Garth (Dana Carvey) inaugureazã “Waynestock.” Dar, mai întâi, Wayne trebuie s-o salveze pe prietena sa, Cassandra, (Tia Carrere) din mâinile unui producãtor sinistru (Christopher Walken), în timp ce Garth o asediazã cu avansuri îndrãznete pe mega-puicuta Honey Hornée (Kim Basinger). Sã înceapã distractia!