X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Vacancy

Colecția Vacancy

Vacancy este un film de groază american din 2007 regizat de Nimród Antal și interpretat de Kate Beckinsale și Luke Wilson. A fost lansat la 20 aprilie 2007 de către distribuitorul Screen Gems. Vacancy 2: The First Cut a fost lansat în 2008. Scris de Mark L. Smith și regizat de Eric Bross, servește drept prequel și se concentrează pe modul în care angajații motelului au început torturile. Filmul îi are în rolurile principale pe Agnes Bruckner și Trevor Wright. Capcana terorii (stilizat în unele țări ca Vacanța 3), este un film de groază american din 2010 scris și regizat de Dan Garcia. Cel de-al treilea film îi are în rolurile principale pe David James Elliott, Michael Madsen și Jeff Fahey, și este similar filmului original prin faptul că prezintă, de asemenea, un cuplu terorizat de proprietarul unui motel și de angajații acestuia în timp ce este înregistrat.

Vacancy poster6.2

Vacancy

20 aprilie 2007

Motelul groazei – Un cuplu aflat in vacanta face o descoperire infioratoare: daca nu scapa urgent din motelul in care s-au cazat ar putea deveni protagonistii unui film snuff. Dupa o pana de masina, David si Amy decid sa se cazeze la motel. Singura sansa de distractie din camera este televizorul, care emite filme de groaza de serie B. David si Amy isi dau seama ca filmele au fost filmate chiar in camera lor. In timp ce camere de luat vederi le inregistreaza orice miscare, cuplul face totul pentru a evita groaznica soarta a predecesorilor lor.

Vacancy 2: The First Cut poster4.9

Vacancy 2: The First Cut

24 octombrie 2008

Motelul Groazei 2: Prima tăietură – Dacă merge camera de filmat, ești un om mort. La Motelul Meadow View, prețurile sunt mortale, dar încercarea de a pleca e crimă curată. Urmăriți începuturile cumplite ale poveștui dlui Smith, proprietarul unui hotel de groază, în acest prequel terifiant al filmului Vacancy, cu Agnes Bruckner (Murder By Numbers). Bănuind că vor dormi pur și simplu o noapte în paturi tari, într-un decor de prost-gust, Caleb, însoțit de Jessica, noua și frumoasa lui logodnică, și Tanner, cel mai bun prieten al lui, se cazează la motelul Meadow View. Cei trei habar nu au că nu se află într-un motel oarecare, ci într-o capcană oribilă, unde oaspeții sunt torturați brutal și uciși, în timp ce un maniac sadic, dl Smith, și complicii săi lacomi filmează imaginile terifiante, pentru a obține noi profituri. Surprinși într-un joc mortal “de-a șoarecele și pisica”, cei trei tineri prieteni trebuie să lupte acum pentru a scăpa cu viață.

Terror Trap poster3.6

Terror Trap

22 septembrie 2010

Motelul groazei – In timp ce conduc pe un drum singuratic, masina unui cuplu (Don si Nancy) este lovita de doua ori de o alta masina in mijlocul pustietatii.