X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Ultimate Avengers

Colecția Ultimate Avengers

Când o rachetă nucleară a fost lansată spre Washington în 1945, Captain America a reușit să o detoneze în atmosfera superioară. Dar apoi a căzut kilometri întregi în adâncurile înghețate ale Atlanticului de Nord, unde a rămas pierdut timp de peste șaizeci de ani. Dar acum, când lumea se confruntă cu același rău, Căpitanul America trebuie să se ridice din nou ca ultima noastră speranță de supraviețuire.

Ultimate Avengers: The Movie poster6.6

Este anul 1945, iar Steve Rogers, cunoscut și sub numele de Căpitanul America, se luptă cu naziștii în cel de-Al Doilea Război Mondial. După ce evită un mare dezastru nuclear, el este aruncat în apele reci ale Oceanului Atlantic unde este înghețat timp de 60 de ani. Până la urmă este găsit de armata americană. Şi acum lumea se află în fața unei invazii extraterestre, iar pentru a opri atacul acestora Nick Fury alcătuiește o echipă de super-eroi. Alături de Iron Man, Thor, Wasp și Hulk, Captain America va înfrânge rasa extraterestră. Dar extratereștrii se dovedesc a fi doar o mică problemă a lor, atunci când Hulk scapă de sub control și distruge totul în calea lui.

Ultimate Avengers 2 poster6.5

Ultimate Avengers 2

8 august 2006

Apărătorii dreptății 2 – Eroii ultimei aventuri trebuie sa continue razboiul impotriva fortelor extraterestre impotriva carora au luptat ultima data. De aceasta data insa, extraterestrii si fostul inamic al Capitanului America-Herr Kleiser (un extraterestru metamorf presupus mort in 1945) invadeaza un oras ascuns din Africa unde este rege Pantera Neagra. Dar cand Kleiser il ucide pe tatal Panterei Negre, T’Chaka, Pantera Neagra calatoreste pana in S.U.A. pentru a cere ajutorul Capitanului America. Razbunatorii trebuie sa calatoreasca pana in Africa pentru a dezlantui razboiul impotriva fortelor extraterestre.