X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The Strangers

Colecția The Strangers

O serie americană de filme de groază și slasher care urmărește oameni care sunt terorizați de trei atacatori mascați: Omul cu mască, Dollface și Pin-Up Girl.

The Strangers poster6.1

The Strangers

29 mai 2008

Necunoscutii – Filmul e povestea a doi îndrăgostiți care se retrag la o casă de vacanță pentru a serba cât mai romantic o cerere în căsătorie. Acolo însă, cad pradă unei familii cu intenții criminale, în mijlocul unor întâmplări bizare, aparent fără nici o motivație care fac totul parcă și mai terifiant și greu de explicat.

Acest film este inspirat dintr-o intamplare reala care a avut loc la casa de vacanta a familiei Hoyt la 1801 Clark Road pe data de 11 Februarie 2005, iar misterul evenimentelor nu este inca dezlegat in totalitate nici pana in prezent.

The Strangers: Prey at Night poster5.2

Necunoscuții: Prădători în noapte – Vacanța unei familii liniștite ia o turnură de-a dreptul mortală în momentul în care aceasta ajunge să se cazeze într-un parc de rulote, însă găsește întregul complex abandonat. Odată cu lăsarea nopții, trei psihopați mascați dau startul unei curse de groază, testând limitele victimelor care încearcă disperate să scape cu viață.