X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The Nut Job

Colecția The Nut Job

O serie de filme de comedie animate pe calculator, bazată inițial pe scurtmetrajul Surly Squirrel de Peter Lepeniotis. Filmele urmăresc animalele din Libery Park: Surly, Andie, Buddy și diverse alte personaje.

The Nut Job poster5.7

The Nut Job

17 ianuarie 2014

The Nut Job: Goana după alune – ndeva într-un orășel imaginar numit Oaktown, neastâmpărata veveriță Surly și prietenul său, șobolanul Buddy, pun la cale un plan foarte îndrăzneț: sa jefuiască cel mai mare magazin de alune pentru a-și asigura hrana pe timpul iernii! Promisiunea unui festin cu nuci, alune, arahide, fistic și multe alte bunătăți atrage o gramadă de voluntari. Așa că cei doi adună o adevarată bandă de animăluțe, care mai de care mai curajoase sau mai… fricoase și declanșează atacul! Ce urmează este o întreagă aventură, foarte complicată și foarte amuzantă!

The Nut Job 2: Nutty by Nature poster5.5

Goana după alune 2 – Năzdrăvana veveriță Surly și simpaticul său prieten, șoricelul Buddy, se întorc pe marile ecrane cu o nouă aventură prin oraș, în căutare de alune și peripeții de toate felurile.

Liniștea viețuitoarelor din Liberty Park este acum amenințată de planurile expansioniste ale primarului care vrea să înlocuiască colțul de natură din centrul orașului cu un parc de distracții zgomotos. Pentru a-și salva căminul, Surly și prietenii lui trebuie să ia rapid măsuri.