X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The Matrix

Colecția The Matrix

Colecția Matrix prezintă o poveste științifico-fantastică complexă care încorporează multe elemente filozofice. Scrisă și regizată de soții Wachowski și produsă de Joel Silver.

The Matrix poster8.7

The Matrix

30 martie 1999

Matrix – Exista două lumi: prima, cea în care trăim zi de zi, și cea de-a doua, deloc cunoscută, paralelă cu cea reală. Una este vis. Cealaltă este Matricea. Neo încearcă din răsputeri să afle adevărul despre acea lume despre care a auzit vorbindu-se doar în șoaptă, lume misterioasă și plină de necunoscut. Dar ce este Matricea? Neo crede că Morpheus, o persoană pe care o cunoaşte doar din povești, un tip pe care nu-l prinzi niciodată, considerat în acelaşi timp cel mai periculos bărbat în viață, poate să-i dea acest răspuns. Dar adevărul pe care Neo îl află este mult peste așteptări. Iar viața lui nu va mai fi la fel.

The Matrix Reloaded poster7.2

Matrix reîncărcat – Echipa trebuie să apere orașul Sion, ultimul bastion al oamenilor, după ce acesta este luat în vizor de mașinile care au creat Matricea.

The Matrix Revolutions poster6.7

The Matrix Revolutions

5 noiembrie 2003

Matrix: Revoluții – Ultima parte a trilogiei Matrix îl găsește pe Neo inconștient, blocat într-o stație de metrou în zona dintre Matrice și lumea mașinilor.

The Matrix Resurrections poster5.7

The Matrix Resurrections

16 decembrie 2021

Matrix Renașterea – Ca să afle dacă realitatea lui e o creație fizică sau a minții, Neo va trebui să-l urmărească din nou pe iepurele alb. Deja știe ce
trebuie să facă, dar ce nu știe încă e că Matrixul e mai puternic și mai periculos decât înainte.