X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The Lord of the Rings

Colecția The Lord of the Rings

Trilogia „Stăpânul inelelor” este formată din trei filme fantasy epice, bazate pe influentele romane scrise de J. R. R. R. Tolkien, în regia lui Peter Jackson.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring poster8.8

Stăpânul inelelor: Frăția inelului – Tânărul hobbit Frodo Baggins, după ce moștenește un inel misterios de la unchiul său Bilbo, trebuie să-și părăsească casa pentru a evita ca acesta să cadă în mâinile creatorului său malefic. Pe drum, o frăție este formată pentru a proteja pe purtătorul inelului și pentru a se asigura că inelul ajunge la destinația finală: Muntele Osândei, singurul loc unde poate fi distrus.

The Lord of the Rings: The Two Towers poster8.8

Stăpânul inelelor: Cele două turnuri – Frodo și Sam călătoresc către Mordor pentru a distruge inelul puterii în timp ce Gimli, Legolas și Aragorn îi caută pe Merry și Pippin, capturați de orci. În tot timpul acesta, Vrăjitorul rău Saruman îi așteaptă pe membrii frăției la turnul Orthanc în Isengard.

The Lord of the Rings: The Return of the King poster9

Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui – Aragorn este dezvăluit ca moștenitor al regilor de demult în timp ce el, Gandalf și ceilalți membri ai frăției destrămate se luptă să salveze Gondorul de forțele lui Sauron. Între timp, Frodo și Sam aduc inelul mai aproape de inima Mordorului, tărâmul stăpânului întunericului.