X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The Jungle Book

Colecția The Jungle Book

Colecție de filme de animație Cartea junglei de la Disney.

The Jungle Book poster7.6

The Jungle Book

18 octombrie 1967

Cartea Junglei – Mowgli este un băiat ce a fost crescut de lupi în jungla indiană. Când lupii află că ferocele tigru Shere Kahn este prin apropiere, se decid să-l trimită pe Mowgli la un trib de oameni pentru propria lui protecție. În drumul spre sat, Mowgli se întâlnește cu multe animale în această poveste muzicală, printre care se număra ursul Baloo, șarpele Kaa, și chiar regele maimuțelor, regele Louie. Dar când Shere Kahn afla că Mowgli este prin preajmă, el va încerca să-i dea de urmă.

The Jungle Book 2 poster5.3

The Jungle Book 2

7 februarie 2003

Cartea Junglei 2 – Actiunea din „The Jungle Book 2” începe la scurt timp dupăfilmul original, care se terminăîntr-un moment de cumpănăpentru Mowgli, ce ezităîntre douălumi, cea a oamenilor si cea a junglei. Puiul de om locuieste acum într-un sat, printre oameni, învătînd ce este dragostea de familie pentru prima datăîn viata lui. Viata lui cea nouăînseamnăun frătior vitreg, si tanara Shanti, fata care l-a vrăjit si l-a scos din junglă. Dar,a locui într-un sat de oameni, înseamnăa trăi dupălegile acestora. Chiar dacăîncearcăsăînvete legile oamenilor, Mowgli are ritmul junglei în suflet.

Îi este tare dor de bătranul prieten Balloo, care, de altfel, si el îi duce dorul puiului de om. Între timp, pantera isteatăBagheera si colonelul Hathi, ce comandăpatrula de elefanti a junglei încearcăsăîl tinădeparte pe Balloo de Mowgli.