X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The Hobbit

Colecția The Hobbit

Colecția The Hobbit este un film epic de aventură și fantezie în trei părți, regizat și produs de Peter Jackson și bazat pe romanul fantasy cu același nume al lui J. R. R. Tolkien. Trilogia de filme este plasată în Pământul de Mijloc cu 60 de ani înainte de „Stăpânul inelelor” și va acționa ca un prequel al trilogiei lui Jackson „Stăpânul inelelor”.

The Hobbit: An Unexpected Journey poster7.8

Hobbitul: O călătorie neașteptată – Aventura urmărește călătoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expediție de proporții epice, pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusă masă de vrăjitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alătură unui grup de treisprezece gnomi, conduși de legendarul războinic Thorin Scut de Stejar. Călătoria lor îi va purta în Țara Pustietății, pe tărâmuri înșelătoare, pline de goblini, wargi, orci, și vrăjitori.

The Hobbit: The Desolation of Smaug poster7.8

Hobbitul: Dezolarea lui Smaug – Povestea din The Hobbit: The Desolation of Smaug continuă aventurile lui Bilbo Baggins pe parcursul călătoriei alături de vrăjitorul Gandalf și cei 13 pitici, conduși de Thorin Oakenshield, în misiunea lor de a pune din nou stăpânire pe Regatul Pierdut, Erebor. Bilbo și ai săi companioni trebuie să înfrunte multe pericole, să parcurgă teritorii ostile și să țină piept, în final, înfricoșătorului și vicleanului dragon Smaug, interpretat, prin intermediul motion-capture, de Benedict Cumberbatch.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies poster7.4

Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri – Bilbo, Thorin și gnomii au reușit să-l stârnească pe Smaug din bârlogul său din Erebor, dar vor reuși ei să-l învingă pe dragon o dată pentru totdeauna? Și, în caz de izbândă, vor putea să înfrunte crunta amenințare descoperită de vrăjitorul Gandalf în Dol Guldur?