X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The Dark Knight

Colecția The Dark Knight

O serie de filme cu supereroi bazată pe personajul DC Comics Batman. Centrat pe Bruce Wayne, un miliardar care își dedică viața luptei împotriva criminalității în orașul său natal, Gotham City, în calitate de justițiar mascat cunoscut sub numele de Batman.

Batman Begins poster8.2

Batman Begins

10 iunie 2005

Batman – Începuturi – Mânat de tragedie, miliardarul Bruce Wayne își dedică viața pentru dezvăluirea și înfrângerea corupției care îi îmbolnăvește casa, Orașul Gotham. Neputând să lucreze în sistem, el creează în schimb o identitate nouă, un simbol al fricii pentru lumea subterană a crimei – Omul liliac (Batman).

The Dark Knight poster9

The Dark Knight

14 iulie 2008

Cavalerul negru – Batman mărește miza în războiul lui contra crimei. Cu ajutorul locotenentului Jim Gordon și a procurorului general Harvey Dent,Batman se pune să dezarmeze organizațiile criminale rămase care distrug străzile.Parteneriatul se dovedește a fi efectiv, Dar ei se găsesc repede pradă a unei guvernări a haosului dezlănțuită de un geniu criminal în ascensiune cunoscut de cetățenii terorizați ai Gothamului ca Glumețul (Joker).

The Dark Knight Rises poster8.4

Cavalerul negru: Legenda renaște – După moartea procurorului general Harvey Dent, Batman își asumă responsabilitatea pentru crimele lui Dent pentru a-i proteja reputația din urmă a procurorului și este vânat ulterior de departamentul de poliție al orașului Gotham. Opt ani mai târziu, Batman o întâlnește pe misterioasa Selina Kyle and și pe ticălosul Bane, un nou conducător terorist care-i copleșește pe cei mai buni din Gotham. Cavalerul negru iasă din nou la suprafață pentru proteja orașul care l-a catalogat drept inamic.