X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The Crow

Colecția The Crow

O serie de filme în care personajul principal este ucis și apoi readus la viață pentru a-și răzbuna moartea. Revenirea lor în lumea celor vii este anunțată de o cioară.

The Crow poster7.5

The Crow

11 mai 1994

Corbul – Noaptea dinaintea Halloween-ului este noaptea cand Eric Draven, o vedeta rock, si logodnica sa Shelly sunt ucisi cu brutalitate. La un an dupa moartea lor, Eric este readus la viata, detinind puteri supraumane si viziuni care sa-i serveasca la razbunarea mortii sale si a lui Shelly, ajutat fiind si de un misterios corb. Eric porneste in cautarea celor vinovati, unul cite unul, acestia neavand nici cea mai vaga idee despre ce soarta ii asteapta.

Filmul, regizat de Alex Proyas, a devenit legendar atat pentru povestea fantastica si atmosfera inspaimantatoare, cat si pentru ca actorul Brandon Lee a fost ucis „din greseala” in timpul unui schimb de focuri din timpul filmarilor.

The Crow: City of Angels poster4.6

Corbul: Orașul Îngerilor – Inspirat de celebrele benzi desenate ale lui James O’Barr, și de nu mai puțin celebrul film din 1994, The Crow, The Crow: City of Angels este o nouă legendă din antologia goticului urban contemporan. Intr-un Los Angeles post-apocaliptic, sumbrul erou renaste, de data aceasta sub chipul unui tanar tata, Ashe (Vincent Perez), o victima a violentei urbane. Investit cu puterile magice ale Corbului, se intoarce din lumea de dincolo pentru a razbuna uciderea fiului sau. Folosindu-se de puterile sale, Ashe se infiltreaza in lumea crimei condusa de un atotputernic traficant de droguri si de crudul locotenent al acestuia (Iggy Pop). In lupta sa cu raul o va cunoaste insa pe frumoasa Sarah (Mia Kirshner), o tanara care, copil fiind, il cunoscuse indeaproape pe Eric Draven („Corbul” din The Crow). Intre Ashe si Sarah se va infiripa o relatie cu totul specială, contrastând puternic cu violența lumii ce-i inconjoară.

The Crow: Salvation poster4.9

The Crow: Salvation

31 octombrie 2000

Corbul: Mantuirea – Cel mai tânăr om executat vreodatăs-a întors sub numele de Corbul pentru a răzbuna douăcrime: uciderea prietenei sale de către un atacator necunoscut, si propria sa moarte hotărâtăde autoritătile statale. Dar puterile supranaturale ale Corbului nu sunt o garantie căva putea distruge conspiratia coruptiei care controleazălumea interlopăa orasului.
Alex Corvis a jurat căuciderea brutalăa prietenei lui a fost opera unui “bărbat misterios” cu o cicatrice pe brat, căacest atacator nevăzut a fost cel care a înjunghiat-o pe Lauren Randall de cincizeci si trei de ori cu un cutit de vânătoare, iar a apoi i-a înscenat totul lui Alex. Fiind un singuratic, fărăprieteni si având literalmente întregul oras împotriva sa, povestea tânărului nu este crezută, iar politistii nu reusesc sa afle nimic despre asa-numitul Bărbat Misterios. Astfel, toate dovezile fiindu-i potrivnice, Alex este trimis pe scaunul electric chiar în noaptea când împlinea douăzeci si unu de ani.

The Crow: Wicked Prayer poster3

Corbul 4 – Jimmy Cuervo este un fost detinut care vrea sa plece din oras si sa inceapa o viata noua impreuna cu prietena sa Lily. Insa inainte de a-si pune planul in aplicare, Luc Crash, seful unui grup de satanisti, si iubita lui, Lola, ii ucid intr-un ritual sangeros care ar trebui sa readuca la viata un demon. Jimmy este insa singurul care e readus la viata si asta pentru a se razbuna.