X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The Boss Baby

Colecția The Boss Baby

Aventurile lui Tim și ale fratelui său, Ted, cunoscut și ca Boss Baby.

The Boss Baby poster6.3

The Boss Baby

23 martie 2017

The Boss Baby: Cine-i șef acasă? – DreamWorks Animation te invită să-l întâlnești pe cel mai neobișnuit bebeluș. El poartă o servietă și are vocea și șarmul lui Alec Baldwin. Cu o distribuție de excepție, The Boss Baby: Cine-i șef acasă? este o poveste comică despre impactul pe care-l are sosirea unui bebeluș în familie, din perspectiva unui puști naiv de 7 ani cu o imaginație bogată, pe nume Tim. Cu un mesaj subtil dar cu un puternic impact emoțional despre importanța familiei, The Boss Baby: Cine-i șef acasă? este o comedie autentică și originală, potrivită pentru toate vârstele.

De la studioul filmelor Shreck, Kung Fu Panda și Madagascar vine animația DreamWorks The Boss Baby: Cine e șef acasă?, o comedie de familie amuzant. Cel mai neobișnuit bebeluș, acel Boss Baby din titlu, ajunge acasă la Tim într-un taxi, purtând un costum, cărând o servietă. Rivalitatea dintre cei doi frați dispare de îndată ce Tim descoperă că Boss Baby este, de fapt, un spion sub acoperire aflat într-o misiune secretă, pe care doar el îl poate ajuta. O aventură nebunească ia naștere când cei doi parteneri mici și în aparență neînsemnați se pregătesc să contracareze o adevărată intrigă neînfricată care implică o bătălie memorabila între cățeluși și bebeluși.

Inspirată de cel mai bine vândută carte de ilustrații a Marlei Frayee, această comedie animată plină de acțiune, potrivită pentru toate vârstele, îi are pe următorii actori în rolul personajelor: Alex Baldwin drept Boss Baby, Steve Buscemi în spatele maleficului Francis E. Francis, Jimmy Kimmel și Lisa Kudrow pentru vocile părinților nebănuitori ai lui Tim și ai bebelușului Boss Baby, Miles Balkshi în rolul lui Tim și Tobey Maguire în rolul naratorului.

The Boss Baby: Family Business poster5.9

În continuarea comediei animate-blockbuster nominalizate la Oscar®, produsă de DreamWorks Animation, frații Templeton – Tim (James Marsden) și fratele său Boss Baby Ted (Alec Baldwin) – au devenit adulți și s-au îndepărtat unul de celălalt. Tim este acum un tată căsătorit. Ted este CEO al unui fond financiar. Dar un nou bebe-șef cu o abordare modernă și o atitudine de învingător este pe cale să-i reunească din nou… și să inspire o nouă afacere de familie.