X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
The Blues Brothers

Colecția The Blues Brothers

The Blues Brothers este un film american din 1980, o comedie polițistă muzicală regizată de John Landis. Filmul îi are în rolurile lui John Belushi și Dan Aykroyd în rolul lui Jake și Elwood Blues „Joliet”, personaje dezvoltate din sketch-ul muzical „The Blues Brothers” din serialul de varietăți al NBC Saturday Night Live. Continuarea din 1998, Blues Brothers 2000, a avut trăsături similare cu originalul, inclusiv scene mari de urmărire de mașini și numere muzicale. Landis s-a întors pentru a regiza filmul, iar Aykroyd și-a reluat rolul, alăturându-se lui John Goodman, Joe Morton și J. Evan Bonifant, în vârstă de 10 ani, ca noii Blues Brothers.

The Blues Brothers poster7.9

The Blues Brothers

16 iunie 1980

Frații Blues – Dupa ce sunt eliberati din inchisoare, Jake Blues (john Belushi) si fratele lui Elwood (Dan Aykroyd) se duc sa viziteze vechea manastire care le-a tinut loc de casa de mici. Aici afla de la sora Mary Stigmata (Kathleen Freeman) ca biserica nu le mai oferea calugaritelor nici un fel de ajutor, iar locul urma sa fie vandut si manastirea demolata. Singura posibilitate de a impiedica aceste lucruri era ca cei 5000 de dolari cat valora proprietatea sa fie platiti in timp de 11 zile.

Blues Brothers 2000 poster4.9

Blues Brothers 2000

5 februarie 1998

Blues Brothers 2000 – După 18 ani în închisoare și după moartea fratelui său, Jake, Elwood reunește trupa The Blues Brothers pentru a ajuta un orfan rebel.