X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Superman

Colecția Superman

Această colecție include seria originală de filme cu supereroi a personajului DC Comics, Superman, cu Christopher Reeve în rolul principal și cel de-al cincilea și ultimul episod, Superman Returns, din 2006. Seria este centrată pe Clark Kent, un kryptonian de pe planeta Krypton al cărui nume de naștere este Kal-El. Superman locuiește în orașul Metropolis, unde lucrează ca jurnalist la ziarul Daily Planet.

Superman poster7.4

Superman

13 decembrie 1978

Superman – Atunci când infamul Lex Luthor lansează un plan de cucerire a lumii, amabilul reporter Clark Kent nu ezită să îmbrace costumul de supererou.

Superman II poster6.8

Superman II

4 decembrie 1980

De aceasta data, Superman are de neutralizat, pe langa Lex Luthor, care evadeaza din inchisoare, si trei criminali inraiti, care nimeresc pe Pamant chiar de pe planeta sa natala, Krypton, in urma unei explozii nucleare ce ii elibereaza din Phantom Zone. Superman, alias Clark Kent, ii dezvaluie iubitei sale Lois cine este in realitate si, in final, reuseste sa puna toate lucrurile la punct.

Superman III poster5

Superman III

17 iunie 1983

Desi s-a infruntat cu trei ticalosi super puternici de pe planeta sa, Superman a salvat omenirea. Dar oare poate super puterea sa-i faca fata unui circuit diabolic al unui computer criminal?!

Adica Gus Gorman (Richard Pryor), o inteligenta geniala care pare a fi un geniu in progamarea computerelor. Tastele computerului in mainile sale, se transforma intr-o arma mortala…si in curand Superman se afla fata in fata cu amenintarea microelectronica.

Clark Kent se intalneste cu vechea sa dragoste, Lana Lang (Anette O’Toole) la reuniunea liceului Small ville, iar Superman devine cel mai de temut inamic al sau dupa expunerea la o bucata mare, artificiala de criptonita.

Superman IV: The Quest for Peace poster3.7

Superman IV : Lupta pentru pace – Cristopher Reeve imbraca pentru a patra oara pelerina de erou si se avanta intr-o noua lupta provocatoare: dezarmarea nucleara. Pentru a-i ajuta pe traficantii de arme nucleare, Lex Luthor (Gene Hackman) se foloseste de Omul Nuclear (Mark Pillow), un android incarcat cu radiatii, pentru a-l elimina pe Omul de Otel.

Cei doi dusmani se dueleaza intr-o confruntare exploziva, timp in care Superman trebuie sa salveze Statuia Libertatii, sa potoleasca furia vulcanului Etna si sa reconstruiasca Marele Zid Chinezesc care fusese demolat.

Lupta pentru senzatiile tari s-a terminat!

Superman Returns poster6.1

Superman Returns

28 iunie 2006

Superman revine – După cinci ani de absență, Superman se întoarce pe Pământ, unde află că Lois Lane a trecut mai departe, iar Lex Luthor pune la cale un nou plan de cucerire a lumii.