X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Star Trek: The Next Generation

Colecția Star Trek: The Next Generation

Star Trek: The Next Generation Motion Picture Collection conține cele patru filme din Next Generation.

Star Trek: Generations poster6.6

Star Trek: Generations

18 noiembrie 1994

Star Trek: Generații – Data stelară: secolul 23. Fostii ofiteri ai Flotei Stelare James T. Kirk (William Shatner), Montgomery Scott (James Doohan) si Pavel Chekov (Walter Koenig) sunt oaspeti de onoare la bordul noii nave spatiale Enterprise-B. Un zbor de testare ia o turnurăneasteptatăcând Enterprise întânleste douănave blocate în Nexus, o undămisterioasăde energie. În timpul unei periculoase încercări de salvare, Kirk este aruncat în spatiu.

Saptezeci de ani mai târziu, Căpitanul Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) si echipajul navei Enterprise-D salveazăun cercetător El-Aurian pe nume Soran (Malcolm McDowell). Soran pune la cale un plan pentru distrugerea navei Enterprise si uciderea a milioane de oameni. Acum, singura sansăa lui Picard este Nexus… si un căpitan legendar din trecut.

Star Trek: First Contact poster7.6

Star Trek: First Contact

22 noiembrie 1996

Star Trek: Primul Contact – Căpitanul Jean-Luc Picard și echipajul său se implică în cea mai palpitantă aventură a lor de până acum – un eveniment SF care „iese cu mândrie în evidență”. (Richard Corliss, Time)
Își spun „Borgi” – un grup pe jumătate organic, pe jumătate alcătuit din mașinării, dar având un unic țel: să cucerească și să asimileze toate rasele. Conduși de regina lor cea seducătoare, dar sadică (Alice Krige), Borgii se îndreaptă acum spre Pământ, punând la cale un plan mârșav: să modifice istoria.
Ultima întâlnire a lui Picard cu Borgii aproape l-a costat viața. Acum, el vrea să se răzbune. Dar cât de departe este dispus să meargă, pentru a-și atinge scopul ? Avându-i în distribuție și pe Alfre Woodard și James Cromwell, STAR TREK: PRIMUL CONTACT este o poveste plină de efecte speciale spectaculoase, un film de acțiune care „are de toate” (Jim Ferguson, Prevue Channel).

Star Trek: Insurrection poster6.4

Star Trek: Insurrection

11 decembrie 1998

Star Trek: Insurecția – Porniți motoarele! Căpitanul Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) și echipajul său de Nouă Generație revin împreună cu o nouă doză de aventuri palpitante și amuzante, în acest film „bine șlefuit, care strălucește ca un giuvaer al coroanei, pe firmamentul filmelor Star Trek” (George Powell, San Francisco Examiner

Încă de la începuturile Federației, Prima Directivă a fost clară: nicio expediție a Flotei Stelare nu poate interveni în dezvoltarea naturală a altor civilizații. Însă acum, Picard se confruntă cu ordine care subminează acest decret. Dacă le dă ascultare, 600 locuitori pașnici de pe Ba’ku vor fi strămutați cu forța din remarcabila lor lume, spre binele milioanelor care vor beneficia de puterile Izvorului Tinereții pe Ba’ku. Dacă nu dă ascultare acestor ordine, își pune în pericol nava, cariera și chiar viața. Însă pentru Picard există, de fapt, o singură opțiune. Trebuie să se revolte împotriva Flotei Stelare… și să devină conducătorul insurecției, pentru a putea păstra Paradisul.

Star Trek: Nemesis poster6.4

Star Trek: Nemesis

13 decembrie 2002

In acest film facem cunostinta cu remanii, o casta nedorita din Imperiul Romulan, folosita ca sclavi in minele de dilitiu de pe planeta lor, Remus. Hotarati sa-si recapete libertatea si in acelasi timp sa-si satisfaca ambitiile de cuceritori, remanii, condusi de pretorul Shinzon, pun la cale distrugerea Imperiului Romulan si a Federatiei in acelasi timp! Dupa crearea unei arme biologice si a unei nave cu potential ofensiv urias, remanii trec la punerea in aplicare a cumplitului lor plan!

Acest ultim film cu echipajul navei Enterprise ne va rezerva cateva surprize placute: vom face cunostiinta cu fratele geaman al lui Data, cu un nou inamic al Capitanului Picard si… va avea loc o nunta de mult asteptata: Consilierul Deanna Troi cu Comandantul William Riker!