X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
SpongeBob

Colecția SpongeBob

În Oceanul Pacific trăiește un burete de mare galben pe nume SpongeBob SquarePants, care se bucură să fie bucătar la Krusty Krab. El se îmbarcă în diverse aventuri cu prietenii săi de la Bikini Bottom.

The SpongeBob SquarePants Movie poster7.1

Buretelul Bob si Coroana Regelui Neptun – Plonjati în aceastăaventurăcomicămai mare, mai bunăsi mai absorbantădecât toate celelalte – filmul de debut al senzatiei subacvatice Buretelul Bob si Coroana Regelui Neptun!

Necazuri cu bule încep săse ridice la suprafatădin ocean, în Fundul Bikini, Coroana Regelui Neptun a dispărut si dl. Crab este învinuit de disparitia ei! Împreunăcu cel mai bun prieten al său, Patrick, Buretelul Bob porneste spre înselătorul Oras al Scoicilor pentru a recupera Coroana Regelui Neptun si pentru a-l salva pe dl. Crab în aceastăspectaculoasăaventurăplinăde „actiune subacvaticăexplozivăsi cascade de hohote de râs!” (Marc S. Allen, UPN-TV)

Cu vocile actorilor Tom Kenny (Buretelul Bob), Alec Baldwin, Jeffrey Tambor, Scarlett Johansson si cu participarea extraordinarăa lui David Hasselhoff, Buretelul Bob si Coroana Regelui Neptun este o comedie amuzantăpentru intreaga familie!

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water poster6

SpongeBob: Aventuri pe uscat – Fiind într-o misiune ca să-și salveze lumea, SpongeBob vine în lumea noastră pentru prima dată. Când piratul Burger Beard fură rețeta secretă pentru Krabby Patties, SpongeBob și prietenii vin la mal ca să aducă înapoi formula care lipsește. Ca să reușească, trebuie să facă echipă cu fostul lor rival, Plankton, dar, în scurt timp, își dau seama că pentru a învinge un ticălos trebuie să găsească supereroii din ei înșiși.

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run poster5.9

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run – În acest film, Spongebob Pantaloni Pătrați își petrece timpul cu Gary și avem parte de povestea despre cum s-au întâlnit pentru prima dată. Dar se pare că a melcul său mult iubit a dispărut. Acum, buretele galben și prietenul său cel mai bun, Patrick, pornesc în misiunea de a-l căuta pe Gary. În timpul călătoriei vor cunoaște fețe noi și vor descoperi locuri uimitoare.