X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Spider-Man

Colecția Spider-Man

O serie de filme cu supereroi bazată pe personajul Marvel Comics Spider-Man. Serialul este centrat pe Peter Parker, un fotograf independent, dotat academic, dar inept din punct de vedere social, care este mușcat de un păianjen modificat genetic și capătă abilități asemănătoare cu cele ale unui păianjen, abilități pe care le folosește pentru a lupta împotriva criminalității ca justițiar cu mască de păianjen, învățând singur că o mare putere implică și o mare responsabilitate.

Spider-Man poster7.4

Spider-Man

1 mai 2002

Omul-Păianjen – În timpul unei excursii cu clasa, în cadrul căreia lui Peter și colegilor lui li se face o demonstrație științifică despre păianjeni, Peter este mușcat de un păianjen modificat genetic. Curând după aceea, el descoperă că și-a însușit puterea și agilitatea păianjenului precum și un simț foarte dezvoltat specific acestei arahnide

Spider-Man 2 poster7.4

Spider-Man 2

25 iunie 2004

Omul-Păianjen 2 – Au trecut doi ani de când manieratul Peter Parker (Tobey Maguire) a părăsit-o pe iubita lui, Mary Jane Watson (Kirsten Dunst), și s-a hotărât să pornească pe calea responsabilității ca Omul Păianjen. Peter trebuie să se confrunte cu noi provocări pe măsură ce încearcă să facă față „darului și blestemului” puterilor sale, echilibrând dubla sa identitate ca super-eroul evaziv, Omul Păianjen, și viața de student. Cele mai dragi relații ale lui Peter sunt acum în pericol de a fi distruse din cauza confruntării cu puternicul personaj negativ multitentacular, Doctor Octopus, alias „Doc Ock” (Alfred Molina).

Spider-Man 3 poster6.2

Spider-Man 3

1 mai 2007

Omul-Păianjen 3 – Peter a reușit în sfârșit să-și împace puterile de supererou cu dragostea pentru Mary-Jane. Dar viitorul este întunecat. Brutala mutație a costumului său, care devine negru, îi schimbă puterile și personalitatea pentru a scoate la iveală o dorință de răzbunare pe care Peter se chinuie s-o controleze. Sub influența costumului, Peter devine prea sigur pe el și începe să-și neglijeze apropiații.
Va reuși el să-și învingă propriii demoni ca și pe doi dintre cei mai redutabili villain-i din istoria benzilor desenate? Aceștia sunt Omul de nisip și Venom, dar Sam Raimi, regizorul seriei Spider-Man, a făcut aluzii la un moment dat că s-ar putea să mai existe un personaj negativ, deci trei răi pentru Spider-Man 3.