X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Speed

Colecția Speed

Speed este un film american de acțiune și thriller din 1994 regizat de Jan de Bont. Ofițerul de poliție din Los Angeles, Jack Traven, devine ținta unui atentator și șantajist, sergentul Howard Payne, pensionat din echipa de geniști din Atlanta. Acțiunea filmului are loc în Los Angeles în 1993. În 1997, a fost lansată o continuare, Speed 2: Cruise Control. Sandra Bullock a fost de acord să joace din nou în rolul lui Annie, pentru susținerea financiară a unui alt proiect, dar Keanu Reeves a refuzat oferta de a reveni în rolul lui Jack. Ca urmare, Jason Patric a fost introdus în poveste în rolul lui Alex Shaw, noul iubit al lui Annie, ea și Jack fiind despărțiți din cauza îngrijorării ei cu privire la stilul de viață periculos al lui Jack. Willem Dafoe a jucat rolul răufăcătorului John Geiger, iar Glenn Plummer (care a jucat rolul victimei lui Reeves în cazul furtului de mașină) a apărut și el ca șofer de barcă. Filmul este considerat una dintre cele mai proaste continuări din toate timpurile.

Speed poster7.3

Speed

9 iunie 1994

Speed: Cursa infernală – Daca Jack Traven, politist al trupelor speciale, nu se afla din intamplare in autobuzul in care un maniac a pus o bomba, aceasta ar fi putut exploda. Daca, din intamplare, in acelasi autobuz nu s-ar fi aflat si o tanara care sa tina nebuneste volanul, viata celor din masina, dar si a orasului, ar fi fost pusa in pericol.

Speed 2: Cruise Control poster3.9

Speed 2: Croazieră infernală – Atunci când îi ascuzi iubitei adevărata ta identitate, reacția ei ar putea fi dezaprobarea. Când ești membru al trupelor speciale SWAT, s-ar putea chiar să te părăsească, dar dacă-i propui o vacanță în Caraibe, s-ar putea să te ierte. Numai că șase zile de iubire și odihnă se pot transforma în șase zile de calvar și groază. Zis și făcut! „Legăturile intime care se stabilesc într-o situație extremă nu pot avea un final fericit”. Asta este filosofia de viață a lui Annie Porter. Ea știe mai bine decât oricine, pentru că fostul ei iubit, polițistul Jack, nu era chiar genul bărbatului romantic, motiv pentru care au fost obligați să se despartă. Dar acum și-a găsit alesul, alături de care este fericită, și care este convinsă că nu o minte. Așa crede ea! Alex, noul ei iubit, este membru al trupelor speciale SWAT, dar îi ascunde acest lucru lui Annie de teamă să nu o piardă. Numai că minciuna iese întotdeauna la suprafață, iar Annie descoperă adevărul. Rezultatul este lesne de anticipat, numai că Alex ar face orice să-și recucerească iubita. În cele din urmă, cumpără două bilete pentru ceea ce el îi promite că va fi o vacanță de vis. Destinația: Caraibe, la bordul unuia dintre cele mai luxoase vase de croazieră. Șase zile de romantism, odihnă și relaxare! Sună prea bine ca să fie adevărat. Si nici nu este…