X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Son of Batman

Colecția Son of Batman

Această colecție extinde povestea lui Batman în cadrul DC Animated Movie Universe. Batman află că are un fiu preadolescent violent și indisciplinat cu Talia al Ghul, pe nume Damian Wayne, care este crescut în secret de Ra’s al Ghul și de Liga Asasinilor. Atunci când Ra’s al Ghul aparent moare după o luptă cu Deathstroke, Batman trebuie să se străduiască să-l oprească pe fiul său de mult pierdut să se răzbune și să-l îndrume pe o cale dreaptă, pe lângă șansa ca cei doi să se recunoască cu adevărat ca familie.

Son of Batman poster6.7

Son of Batman

13 mai 2014

Fiul lui Batman – Ascunsa in varful unui munte se afla o fortareata unde salasluieste Liga de Umbre si liderul lor neinfricat Ra’s al Ghul (Esposito). Impreuna cu fiica lui Talia (Baccarin), acesta controleaza o armata de asasini cu ajutorul careia sa conduca lumea. Dar o razvratire din interiorul ligii ameninta sa incline balanta puterii si sa o trimita pe Talia si pe tanarul ei fiu, Damian (Allan) in Gotham City. Cu asasinii pe urma ei, Talia cauta protectia lui Batman (O’Mara), care fara sa stie, este tatal baiatului ei. Cu fiul sau in calti, Batman declara razboi rau-facatorului Deathstroke (Gibson) si Ligii Umbrelor, si in tot acest timp isi invata fiul ca cineva nu poate lupta impotriva criminalitatii devenind criminal. Dupa putin timp, Batman va realiza ca fiul sau si aliatul sau cel mai de incredere sunt una si aceiasi persoana.

Batman vs. Robin poster7

Batman vs. Robin

14 aprilie 2015

In timp ce Damian Wayne se lupta sa faca fata cu regula lui Batman de a nu ucide, el incepe curand sa creada ca destinul sau se afla intr-o societate secreta cunoscuta ca The Court of Owls.

Batman: Bad Blood poster6.7

Batman: Bad Blood

4 august 2016

Bruce Wayne lipseste. Alfred il acopera in timp ce Nightwing si Robin patruleaza prin Gotham City.

Batman: Hush poster6.9

Batman: Hush

19 iulie 2019

Când fire din trecutul lui Batman încep să se destrame, pornește o cursă contracronometru pentru Cavalerul Întunecat, care vrea să distrugă jocul mortal al lui Hush. Bazată pe un roman grafic care e un tur de forță, producția „Batman: Hush” este una dintre cele mai reușite povești cu Batman spuse vreodată.

Un tur virtual despre cele mai cunoscute personaje din universul DC, inclusiv Superman, Nightwing, Catwoman, Poison Ivy, Joker și nu numai, combinat în această poveste cu răsturnări de situație, crime, mister și romantism, care va crea alianțe stranii și va dezvălui secrete zguduitoare când Hush rupe în sfârșit tăcerea.