X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Skyline

Colecția Skyline

Lumini ciudate coboară asupra orașului Los Angeles, atrăgând oamenii afară ca moliile către o flacără, unde o forță extraterestră amenință să înghită întreaga populație umană de pe fața pământului.

Skyline poster4.5

Skyline

11 noiembrie 2010

Antreprenorul Terry îl ademenește pe vechiul său prieten Jarrod pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii, în Los Angeles, invitându-l la o petrecere de pomină care se prelungește până târziu în noapte. În toiul petrecerii, o parte dintre invitați sunt atrași de o lumină misterioasă de culoare albastră pe care o observă pe fereastră și ies din locuință, dispărând instantaneu și fără urmă în văzduh. Pe măsură ce tot mai mulți oameni și tot mai multe clădiri sunt absorbite de vârtejurile de lumină de origine necunoscută, care plutesc pe deasupra orașului Los Angeles, Terry, Jarrod și micul lor grup își dau seama că asistă la o invazie extraterestră și că trebuie să se ferească de sursa de lumină pentru a supraviețui dezastrului. Întrucât pe data de 20 august 2009 NASA a încercat să ajungă mai departe decât și-ar fi putut imagina vreodată mintea umană, cu scopul de a afla dacă există civilizații extraterestre, fără să țină cont de avertismentele specialiștilor, este foarte posibil ca această catastrofă abătută asupra metropolei să aibă legatură cu acțiunile lor iresponsabile.

Beyond Skyline poster5.3

Beyond Skyline

20 octombrie 2017

Dincolo de Orizont – Continuare a thriller-ului SF Skyline, din 2010, Dincolo de orizont ni-l prezintă pe Mark, un polițist al naibii de dur, care pornește în misiunea extrem de periculoasă de a-și elibera fiul de pe o navă de război extraterestră.

Skylines poster4.7

Skylines

25 octombrie 2020

După ani de pace, după invazia extraterestră, între oameni şi hibrizii extratereştri, un nou virus ameninţă să întoarcă aceşti hibrizi la natura lor iniţială şi să lupte împotriva omenirii. Rose Corley este adusă să-şi folosească din nou puterile, plecând împreună cu o echipă de soldaţi de elită în spaţiu spre o planetă denumită Cobalt 1, unde se află o piesă dintr-o navă extraterestră care este o sursă de energie ce ar putea ajuta la eradicarea virusului. Planeta este casa invadatorilor extratereşti şi pare complet părăsită. Doar că, la scurt timp după ce ajung, soldaţii îşi dau seama că au intrat într-o capcană.