X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Sin City

Colecția Sin City

Seria de filme Sin City este un thriller polițist neo-noir bazat pe seria de romane grafice cu același nume a lui Frank Miller.

Sin City poster8

Sin City

1 aprilie 2005

Sin City – Bine ați venit în Sin City. Acest oraș atrage bandiții, corupții și suferinzii. Unii îl numesc întunecat, dur. Pe de altă parte, alții îl numesc „acasă”. Polițiști necinstiți. Femei sexy. Gardieni disperați. Unii caută răzbunarea. Alții salvarea. Apoi, mai sunt și cei care speră la puțin din amândouă. Un univers al unor eroi neverosimili și apatici care se străduiesc totuși să facă ceea ce trebuie într-un oraș indiferent.

Sin City: A Dame to Kill For poster6.5

Sin City: Am ucis pentru ea – Wallace e un fost soldat care salvează o sinucigașă, Esther, de la moarte. Cei doi merg să bea ceva împreună, dar Wallace e drogat și tânăra este răpită. Plecat în căutarea tinerei alături de Delia, colega ei de cameră, Wallace e atacat de Manute (Michael Clarke Duncan). În căutările sale, e ajutat de un fost camarad de război căruia i se spune Căpitanul. Într-un final, Esther e găsită la ferma familiei Roark și eliberată cu condiția ca Wallace să nu dezvăluie unele secrete.