X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Rush Hour

Colecția Rush Hour

Colecția de filme Rush Hour conține trei filme de artele marțiale/comedie de acțiune regizate de Brett Ratner. Intriga principală se concentrează în jurul a doi detectivi de poliție: un inspector de poliție chinez (Jackie Chan) și un detectiv american de la LAPD (Chris Tucker) care se pare că nu pot evita aventurile în care sunt implicate personaje amenințătoare din lumea crimei. Distribuit de New Line Cinema.

Rush Hour poster7

Rush Hour

18 septembrie 1998

Ora de vârf – Un inspector de poliție din Hong Kong este chemat la Los Angeles pentru a investiga o crimă așa că FBI-ul pune un polițist înfumurat să-i distragă atenția de la caz.

Rush Hour 2 poster6.6

Rush Hour 2

3 august 2001

Ora de vârf 2 – Ultima dată eroii noștrii aproape că au distrus L.A.-ul,iar acum,sunt gata să facă prăpăd și în China! Reuniți în Hong Kong,cei doi polițai tănjesc dupa o binemeritată vacanță.Însă planurile lor vor fi date peste cap atunci cănd o bombă explodează la ambasada Statelor Unite.Lista scurtă a suspecților include o asasină și un mafiot misterios,iar surprizele nu vor înceta să apară.

Rush Hour 3 poster6.2

Rush Hour 3

8 august 2007

Ora de varf 3 – Filmul care dă un nou sens vorbei „Ce n-a văzut Parisul!”. În a treia parte a celebrei comedii de acțiune, care reprezintă revenirea lui Chris Tucker pe marile ecrane după o pauză de șase ani, improbabilul duo de detectivi Carter (Tucker) și Lee (Jackie Chan) luptă din nou cu răufăcătorii chinezi. De data aceasta într-un loc nou: Parisul, orașul luminilor, amenințat de fărădelegile uneia dintre cele mai periculoase triade din Hong Kong.