X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
RoboCop

Colecția RoboCop

RoboCop este un film american de acțiune cyberpunk din 1987 regizat de Paul Verhoeven și scris de Edward Neumeier și Michael Miner. În film joacă Peter Weller, Nancy Allen, Dan O’Herlihy, Kurtwood Smith, Miguel Ferrer și Ronny Cox. Plasat într-un viitor apropiat, într-un Detroit, Michigan, plin de crime, RoboCop se concentrează pe ofițerul de poliție Alex Murphy, care este împușcat brutal de o bandă de infractori și care este ulterior reînviat de megacorporația Omni Consumer Products (OCP) ca un cyborg suprauman care aplică legea, cunoscut sub numele de „RoboCop”. Colecția include 2 continuări.

RoboCop poster7.6

RoboCop

17 iulie 1987

Detroit – undeva în viitor – este teatrul crimei și anarhiei și este condus de o corporație mamut. Compania a dezvoltat un uriaș robot de luptă care, din păcate, a scăpat de sub control. Compania vede o oportunitate în a modifica robotul în momentul în care un polițist este omorât – Alex Murphy. Corpul lui Murphy va fi reconstruit și montat în oțel și primește numele de RoboCop. Acesta va deveni foarte eficient în lupta împotriva gangsterilor și va fi următoarea țintă pentru capul acestora, Boddicker, autorul moral al uciderii lui Murphy.

RoboCop 2 poster5.8

RoboCop 2

22 iunie 1990

Un nou drog se raspandeste cu repeziciune in orasul crimei – Detroit, provocand un lant de asasinate. Proportiile inimaginabile ale violentelor ii determina pe creatorii primului Robocop sa se intoarca in laborator pentru a crea o versiune superioara a acestuia: Robocop 2 – mult mai puternic decat predecesorul sau si, ca urmare, potrivit sa rezolve situatia care pare sa scape de sub control. Din nefericire, ceva nu iese cum a fost planuit iar Robocop o ia razna. Robocop original va trebui acum sa se bata nu numai cu raul care a coborat in strazile Detroitului ci si cu fratele sau cuprins de nebunie.

RoboCop 3 poster4.1

RoboCop 3

17 aprilie 1993

In aceasta a doua continuare a celebrului film Robocop, umanoidul mecanic se opune planurilor diabolice ale creatorilor sai care au devenit corupti si incearca acum sa controleze intregul oras Detroit, scotandu-i pe oamenii simplii din casele lor si aruncandu-i in strada.

Impreuna cu o corporatie japoneza condusa de diabolicul milionar Kanemitsu, acestia intentioneaza sa creeze Delta City, unde o clica de bogati incep sa subjuge prin tehnologie si teroare cetatenii orasului. In curand ei ajung sa monopolizeze toate resursele metropolei, imbogatindu-se pe zi ce trece.