X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Return of the Living Dead

Colecția Return of the Living Dead

Serialul a luat naștere ca urmare a unei dispute între John A. Russo și George A. Romero cu privire la modul în care trebuiau să fie tratate continuările filmului lor din 1968, Night of the Living Dead. Cei doi au ajuns la o înțelegere prin care secvențele lui Romero vor fi denumite filmele Dead, iar cele ale lui Russo vor purta sufixul Living Dead.

The Return of the Living Dead poster7.3

Întoarcerea morților vii – Frank este angajatul unui depozit de materiale medicale și îl instruiește pe un posibil viitor angajat, Freddy, în munca ce trebuie prestată. Pentru a-l impresiona îi povestește despre un caz ciudat: câteva cadavre infestate cu o substanță chimică s-au trezit la viață, dar au fost izolate de către armată în niște containere care, din greșală, au ajuns la depozitul lor și se află în beci. Amândoi coboară și studiază containerele, dar, cu o mișcare greșită, Frank acționează un mecanism care permite ieșirea gazului. Acesta începe să-și manifeste proprietățile: Frank și Freddy cad într-o stare de amețeală, tot ceea ce era ne-viu în depozit revenind viață…

Când Frank și Freddy își revin din amețeală constată schimbările petrecute. Reușesc să taie în bucăți o creatură apărută de nicăieri și merg peste drum, la morga doctorului Kaltenbrunner, pentru a incinera resturile. Acțiunea reușește, dar fumul degajat, udat din plin de ploaie, învăluie cimitirul alăturat. Coșmarul va lua astfel amploare.

Return of the Living Dead Part II poster5.7

Întoarcerea morților vii II – Jesse (Michael Kenworthy), un baietel de 12 ani si sora lui, Lucy (Marsha Dietlein), elibereaza din greseala un abur verde ucigator care poate transforma un muritor intr-un zombie si un mort intr-un mort viu. Odata ajuns intr-un cimitir, fumul trezeste toti mortii. Mai noi si mai vechi isi parasesc degraba mormintele si pornesc la vanatoare de creiere de oameni, singura hrana care le este pe plac. De fapt, un zombie isi poate alina durerea de a fi de pe celalalt taram numai savurand materia cenusie a unui om obisnuit care le da o energie deosebita. Îngroziți, cei doi copii se lupta din rasputeri sa nu-și piarda mintile. Ei alerteaza fortele de ordine și armata pune in carantina orasul in care zombii nu mai erau doar o minoritate.

Return of the Living Dead III poster5.9

Oamenii de stiinta ai guvernului, condusi de Colonelul Reynolds, continua sa readuca mortii la viata pentru uzul armatei…