X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Problem Child

Colecția Problem Child

Copilul problemă este un film de comedie american din 1990 regizat de Dennis Dugan și produs de Robert Simonds. În film joacă John Ritter, Amy Yasbeck, Gilbert Gottfried, Jack Warden, Michael Richards și Michael Oliver. Filmul a inspirat două continuări: prima, Problem Child 2, a fost lansată în cinematografe în 1991; a doua, Problem Child 3: Junior in Love, a fost un film de televiziune difuzat pe USA Network în 1995. Primul a readus distribuția originală în rolurile lor originale și a reluat de unde s-a încheiat primul film. Cu toate acestea, Yasbeck a primit un nou rol cu o nouă dinamică total opusă personajului ei original. Junior in Love, cel de-al treilea și ultimul film, i-a redistribuit pe Ben și Junior cu William Katt și Justin Chapman, în timp ce Gottfried și Warden și-au reluat rolurile de Mr. Peabody și Big Ben și nu urmează povestea primelor două filme.

Problem Child poster5.4

Problem Child

27 iulie 1990

Copilul problemă – Un film deconectant, despre un cuplu cu ambitii sociale, Ben si Flo, care infiaza un copil blond cu ochi albastri, aparent incantator, Junior, in varsta de 7 ani. Ingerasul fusese insa adus inapoi la orfelinat de nu mai putin de treizeci de ori, din motive pe care si bine-intentionatii Ben si Flo le vor descoperi curand… Dorind sa fie un tata model, Ben isi duce fiul peste tot, pe stadion, la aniversari, la iarba verde, si nici una dintre poznele lui Junior, dintre care unele de-a dreptul macabre, nu il descurajeaza… Chiar daca prietenul cel mai bun al baiatului este nimeni altul decat killer-ul Martin Beck… Chiar daca mariajul sau cu Flo se duce pe apa sambetei… Pentru ca, in ciuda acestor fapte, Ben vede in copil ceva ce nimeni altcineva nu are: speranta.

Problem Child 2 poster4.8

Problem Child 2

3 iulie 1991

Junior și tatăl său, Ben, se mută de la Cold River la Mortville. Junior se simte amenințat de dorința lui Ben de a ieși din nou la întâlniri și de a găsi o nouă mamă pentru Junior, și îi sabotează fiecare întâlnire.

Problem Child 3: Junior in Love poster3.3

Copilul problemă 3 – Junior Healy s-a intors pentru a va aduce capitolul 3 al obraznicei trilogii „Problem Child”!